Hovudside

Slik Care for Sunbrella Fabric

by Walther

Slik Care for Sunbrella Fabric

Sunbrella tilbyr et bredt spekter av frilufts stoffer som er motstandsdyktig mot vær og vind. Selskapet råder å bruke milde renseprodukter som finnes i de fleste hjem for generell omsorg og gir råd om å fjerne flekker som skjer fra tid til annen. Kjøpe Sunbrella produkter er en investering og vil vare lenger hvis skikkelig rengjort og vedlikeholdt.

Bruksanvisning


Slik Care for Sunbrella Fabric


•  Bruk en myk børste til å fjerne overflaten smuss og skitt som kan jobbe seg inn stoff fibre. Inngrodd skitt vil ikke bare gjøre stoffet skjemmende, det vil også slipes fibrene over tid, forkorte levetiden av Sunbrella stoff.

•  Våte markiser, båt dekker, bimini topper og seil dekker med en hageslange. De fleste Sunbrella stoffer kan renses på plass uten å fjerne dem fra sine rammer. Bruk en unse av Dawn oppvaskmiddel i en gallon bøtte med lunkent vann (ca 100 grader Fahrenheit). Ved hjelp av en frotté klut, tørk alle overflater. Skyll alle spor av såpe med slangen og la Sunbrella stoff lufttørke.

•  For flyttbare innendørs møbeltrekk, ta dem av og handwash dem i lunkent vann med en mild vaskemiddelet som Ivory eller Woolite. La dem lufttørke før du setter dem.

•  For utendørs eller marin møbeltrekk som ikke er flyttbar, bland en unse av Dawn oppvaskmiddel i en gallon av vann og fylle en plastsprayflaske med løsningen. Fukte vaskemiddel på møbeltrekk og la det trekke i noen minutter. Skrubbe skitne flekker forsiktig med en frotté klut. Fjern all såpe fra Sunbrella stoff ved hjelp av rent vann og skylle ut duken. Blot overflødig fuktighet med en ren og tørr klut. La det lufttørke.

Tips og advarsler


  • Sunbrella anbefaler re-behandling rengjøres stoff å gjenopprette sine vanntette og lysekte kvaliteter. Selskapet anbefaler bruk av 303 High Tech Fabric Guard.