Hovudside

Hvordan lage din egen Pulverisert Klesvask Såpe

by Walther

Hvordan lage din egen Pulverisert Klesvask Såpe

Ved å lage din egen klesvask såpe, vil du spare penger. Plus, kan du sørge for at du bruker kun naturlige ingredienser. Du trenger bare å bestemme om du ønsker å lage flytende vaskemiddel eller drevet slag. Med flytende såpe oppskrifter, kan du legge til dine egne essensielle oljer for en fin duft, men den pulverisert variasjon er lettere å gjøre. Oppskriften som følger kan brukes i ethvert hjem apparatet eller en på en myntbetaling.

Bruksanvisning


•  Velg en bar såpe. Enhver form vil arbeide for dette så lenge det ikke er en skjønnhet bar. Prøv å bruke en som du liker lukten av. Bruke et kjøkken redskap for å rive opp såpestykke og sette det inn i en stor, gjenforseglbare kar.

•  Tilsett 3 kopper boraks, 2 kopper natron og to kopper vasking brus til revet såpestykke og bland godt. Du kan sette lokket på beholderen og rist den til alt er godt blandet.

•  Bruk 2 ss. per stor last av klesvask. Dette kan gjøres i store partier ved å doble eller tredoble oppskriften. Deretter lagre den i en lukket beholder, og det vil vare i seks måneder eller mer.

Tips og advarsler


  • Oppbevar pulverisert såpe på et kjølig sted. Det kan smelte igjen på toppen av tørketrommelen.