Husarrest Solutions


Husarrest, eller "husarrest", er form for bolig fengsling som begrenser den enkelte til sin residens. Husarrest pålegges i stedet for fengsel tid eller tatt med for å forbedre prøvetid. Amerikansk politi bruker en rekke verktøy for å overvåke personer på husarrest for å sikre etterlevelse.

GPS-enheter


Den mest brukte verktøy som brukes til å spore hjemme begrenset personer er den globale posisjon System (GPS) enhet, vedlagt som et armbånd til den enkeltes ankelen. Rettshåndhevelse synkroniserer enheten til en satellitt, og gir et levende sted hele tiden. Systemet varsler også myndighetene når noen forsøker å fjerne eller tukle med armbånd.

Automatiserte Calling Systems


Automatiserte oppringingssystemer (ACS) blir noen ganger brukt i stedet for eller i forbindelse med andre husarrest løsninger. ACS fungerer ved tilfeldig ringe trange personer; den enkelte må svare og legge igjen en kort melding. ACS autentiserer da stemmen for å sikre en kamp. ACS fungerer bare på telefoner land linjer, hindrer utnyttelse av mobiltelefoner.

RFID Chips


Elektronisk merking med radiofrekvensidentifikasjon (RFID) er et alternativ til GPS. Myndighetene implantatet en RFID-brikke under huden på den trange personens arm; brikken er forbundet med et fast sporingsstasjon installert i boligen. Sporingsstasjon advarer myndighetene dersom brikken flytter ut av signal grenser.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler