Hovudside

Fjerne oljeflekker fra en Satin Stjal

by Walther

Satin er et skinnende stoff opprinnelig laget av silke og er nå opprettet med andre mindre dyre stoffer, inkludert rayon, polyester og nylon. Omsorg for din satin stjal riktig, uansett hvor det ble produsert, vil opprettholde weaveâ € ™ s glans mens du fjerner uønskede flekker, inkludert olje- og fettflekker. Dette innebærer håndvask din satin stjal eller sjal, som er mer arbeidskrevende, men produserer effektive, sikre resultater.

Bruksanvisning


•  Legg den stjal på et flatt underlag og dekke flekken med et tynt lag av natron. La natron til å absorbere flekken fra satin i 30 minutter før tørke det bort med en fuktig klut.

•  Lag en blanding av 1 gallon varmt vann, 1 ss borsyre pulver, 1/2 ss baby shampoo. Rør ingrediensene til de er godt innarbeidet.

•  Fukt en myk klut med hjemmelaget satin renere og bearbeid den inn i oljebeis. Fortsett til blot på flekken til den er helt fjernet.

•  Fukt en egen myk klut med rent vann og DAB på stjal for å fjerne såpeblandingen. Heng stjal på et tørkestativ eller legg den på et håndkle for å lufttørke. Ikke tørk satin stjal i solen som det vil visne eller misfarge plagget.