Hovudside

Slik fjerner tannin Flekker fra trappen av en Pool

by Walther

Slik fjerner tannin Flekker fra trappen av en Pool

Tanniner er naturlig forekommende partikler i planter, blomster, trær og andre organiske materialer. De spiller en vesentlig rolle i smaks og farging av vin, og urter som inneholder tanniner har blitt brukt i prosessen med tanning skjuler i århundrer. Tannin fargelegging kan forårsake problemer i svømmebassenger. Når blader, grener og andre organiske materialer falle i vannet og bosette seg på trapper, vegger eller gulv av bassenget, kan de forlate svart eller rustfargede flekker. Tannin flekker vil oppløse under en intensiv klor behandling.

Bruksanvisning


•  Øk vannsirkulasjonen i bassenget. Avhengig av hvilken type basseng du har, kan du være i stand til å bare slå av pumpen opp høyere. Ved hjelp av en bottom-rensing vakuum kan også øke vannsirkulasjonen, noe som vil øke flekken eksponering mot klor i bassenget.

•  Mål nivået av fritt klor i bassenget, ved hjelp av en kjemisk test kit. Følg instruksjonene for å sikre at du leser den frie klornivået. Fritt klor kamper av bakterier i bassenget. Et basseng inneholder vanligvis 2-4 deler pr million deler vann.

•  Legg en super-klordose som en sjokkbehandling. Den ekstra klor må ta med fritt klor lesing opp til minst seks PPM for en effektiv sjokkbehandling. Bruk din vanlige klor produkt eller spesielle sjokk behandlinger.

•  Legg den anbefalte klor for å opprettholde en lesning av minst seks PPM i to dager, eller til du ser tannin flekken oppløses fullstendig. Når flekkene er borte, slutte å legge den ekstra klor. Din vannet skal gå tilbake til sin normale PPM lesing innen to dager.

Tips og advarsler


  • Hvis du bruker vitamin C-tabletter til flekken og det begynner å løse seg opp, har du metall flekker. De krever forskjellige former for behandling.
  • Les alle produktinstruksjoner og advarsler for klorprodukter og sjokk behandlinger for å unngå å ødelegge bassenget vann eller gjør bassenget utrygt for svømmere.