Hovudside

Hvordan lage en Silk Rose Corsage

by Walther

Hvordan lage en Silk Rose Corsage

Kvinner slitasje corsages for spesielle anledninger som bryllup og Proms. Selv friske corsages er mer populære, silke rose corsages også har sin plass, spesielt for dem som er allergisk mot blomster. Byggingen av en silke rose corsage er i utgangspunktet den samme som for friske blomster. Men det kan håndteres lettere siden floral designer trenger ikke å bekymre deg for å ødelegge kronbladene, og corsage ikke trenger å oppbevares i kjøleskap.

Bruksanvisning


•  Kutt silke steg slik at det er ca 2 inches igjen på stammen.

•  Kutt eventuelle andre filler blomster, for eksempel babyens pust eller mindre roser, og løvverk. Tillate filler blomster til å være lengre enn det sentrale steg. Noen filler blomster er plassert høyere opp på corsage enn fokus blomst. Du kan alltid trimme bitene mer presist senere.

•  Samle floral stykker for corsage. Start med babyens pust eller løvverk som bunnlaget og deretter legge det sentrale blomst. Gruppe andre filler blomster, for eksempel mindre roseknopper, på siden og under fokus blomst. Juster floral elementer til du er fornøyd med ordningen. Pakk gruppen sammen med floral tape, og bringer tapen nedover i en spiral-lignende bevegelse.

•  Kutt tape og pakk tapet stammer rundt en blyant et par ganger for å lage en dekorativ korketrekker.

•  Pakk bånd rundt baksiden av corsage og danner en bue. Den nøyaktige størrelsen på bånd vil avhenge av dine preferanser og den generelle formen på corsage. Vanligvis mindre corsages ser bedre med mindre bånd og større corsages ser bedre med tykkere bånd.

•  Poke baksiden av corsage med den store pin, som vil bli brukt senere for å holde corsage på plass på brukeren.

Tips og advarsler


  • Kjøpe flere blomster og filler enn du tror vil være nødvendig. Det kan hende at noen blomster former og størrelser ikke vil fungere sammen så snart du har samlet dem. Siden blomstene ikke vil gå dårlig, kan du alltids bruke det overskytende til andre prosjekter.
  • Se etter filler løvverk med en wire konstruksjon; dette gjør det lettere å arrangere. Hvis du ikke kan finne blader med wire i dem, eller hvis silke blomster trenger å være kraftigere, du kan bryte tynn tråd ned stammen for å legge til styrke.