Typer av sure kirsebær


Sure kirsebær har fast til semi-fast kjøtt og rik smak, noe som gjør dem godt for matlaging og baking. Sure kirsebær brukes til syltetøy, sauser, skomakere og paier. Det finnes to typer av terte kirsebær: Morello og Amarelle. Selv terte kirsebærtrær vil bære frukter etter det første året, noe som kan hemme veksten av treet, er Gibberelin spray brukes til å fjerne frukt for et par år så treet vekst ikke er hemmet.

Montmorency


Montmorency kirsebær står for det meste av terte kirsebær dyrket. Denne cherry tree tilhører Amarelle variasjon og er klar til å høste på eller nær 21. juli Treet er produktiv, men er også utsatt for vårfrost som oppstår senere i våren. Dette mild surhet terte kirsebær er middels til stor med en gulaktig kjøtt og rød hud.

Northstar


Northstar terte kirsebær er klare for innhøsting på eller nær 26. juli Kirsebær ble introdusert av University of Minnesota i 1950 som en del av Merello variasjon. Northstar kirsebær har en mørk juice med mahogni til rødlig hud og rødt kjøtt. Frukt er ikke høstes før frukten har en mørk farge. Mer sukker akkumuleres i kirsebær når innhøstingen er forsinket.

Meteor


I 1952, University of Minnesota introduserte meteor kirsebær, som tilhører den Amarelle variasjon. Den semi-fast kirsebær er klar til å høste på eller nær 29. juli Meteor kirsebær har en gulaktig kjøtt med blek rød hud. Mediet frukten har en fotball-formet pit, noe som gjør det mindre akseptabelt for kommersiell bruk fordi under behandlingen av gropen kan knuse.

Norsk Morello


Tilhørighet til Morello variasjon, er den engelske Morello semi-fast og har mørk rødlig til nesten sort hud. Frukt er klar for innhøsting på eller nær 25. juli Frukten er øm og stor, noe som gjør det til et godt valg for å lage paier.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler