Hovudside

Hva er en etterfølgende anlegg med lilla blomster?

by Walther

Hva er en etterfølgende anlegg med lilla blomster?

Løpende blomster legge en interessant vertikalt element og en eleganse til noen plass når plantet i hengende kurver, vindusblomsterkasser eller andre stasjonære beholdere. Flere hardføre etterfølgende planter har ganske lilla blomster og tilbyr gartnere en måte å bringe vakre blomster inn i alle rom, uansett størrelse.

Søt Alyssum


Søt alyssum er en av de mest populære etterfølgende blomster for å smitte over containere og steinbed på grunn av sin lett-å-vokse måte og duftende duft. Dette lav voksende årlige blomstrer fra våren gjennom høsten med en full dekning av søte lukter blomster som er kjent for å tiltrekke sommerfugler, bier og til og med kolibrier. Tolerant av delvis skygge, vil de lilla blomster av søte alyssum lett blomstre i klumper av 4 til 10 inches i full Søn

Verbena


Lilla verbena er mye brukt i hengende blomst kurver og andre områder hvor det etterfølgende anlegg kan kaskade fritt til å vise sine delikate blomster. Verbena er en solid flerårig plante som vokser godt i solrike steder med minimalt vedlikehold, men på grunn av sin naturlige aggressivitet som en etterfølgende anlegg det ikke bør plantes nær mindre stauder, som det vil fortrenge.

Calibracoa


Calibracoa, mer kjent som million bells, er nesten en eksakt kopi av sin fetter blomst den petunia, bortsett fra at det er om lag en fjerdedel av størrelsen. Tilgjengelig i fem andre farger i tillegg til en strålende lilla, million bells har attraktiv, kompakt løvverk på følgende vinstokker som fungerer godt i hengende eller stasjonære inventar samt gripende over fjellvegger. Million bells krever jevnlig vanning, rutine befruktning og minst en halv dag med full sol til å blomstre hele sommeren opp til den første hard fryse.

Lobelia Erinus


Dette etterfølgende årlig vil blomstre hele sommeren i forskjellige nyanser av lilla, blå og hvit. Følgende lobelia gjør best i beholdere som hengende kurver og store stasjonære potter der det har plass til å vokse. Lobelia erinus vil utvide til lengder på 2 til 3 meter, mens kontinuerlig produsere fargerike blomster.

Petunia


Tilgjengelig i nesten alle farger i tillegg til ulike nyanser av lilla, petunia er en attraktiv følgende plante som gjør like godt på fjellvegger og i hengende kurver som når plantet i blomsterbed. De naturlige langfølgende tendenser av disse er enkle å vokse blomster skaper en delikat ansikt på alle overflater de pryder.