Hovudside

Hvordan Grow Green Salat i Soil

by Walther

Hvordan Grow Green Salat i Soil

Salat er en kul-sesong grønnsak som gjør best med tidlig på våren eller høsten starter. Dette er en kald-hardfør grønnsak som tåler frost og trives i kjølig vær, men vokser bitter og tøff i varmt sommervær. Hvis du ønsker å vokse salat i varmen av sommeren, er det en god idé å bruke et drivhus for å kontrollere temperaturen og øke luft fuktighet. Plante drivhus salat i bakken med noen standard salat voksende retningslinjer.

Bruksanvisning


•  Sett opp din drivhus før du begynner. Du trenger et drivhus fan, termometer og kunstig lys for å opprettholde de riktige temperaturer og belysning.

•  Endre jord i din salat tomten. Grave i topp 4 inches og legge en tomme av rask drenering jord og en tomme av organisk kompost. Salat ikke krever dyp dyrking eller gjødsel ved planting. Kaste ut noen steiner, ugress eller gammel løvverk du finner.

•  Plant salat frø på 4 til 8 inches, avhengig av variasjon, og på 1/4 til 1/2 tommers dyp. Plante doble eller triple rader på 12 til 18 inches å oppmuntre pollinering.

•  Vann salat lapp med en tomme av vann for å bosette jorda rundt frøene. Opprettholde en hageslange i drivhuset slik at du kan spraye salat i stedet for vanning ved basen, da dette vil oppmuntre fuktighet i luften samt jord.

•  Slå drivhuset fan på å gi luftsirkulasjon og holde drivhuset kult. Salat gjør best ved temperaturer mellom 60 og 70 grader Fahrenheit.

Tips og advarsler


  • University of Illinois Extension anbefaler hyppige lys vanning for høy kvalitet salat.