Hovudside

Hvor mye Alfalfa Seed jeg Plant Har Per Acre?

by Walther

Hvor mye Alfalfa Seed jeg Plant Har Per Acre?

Alfalfa vokser i mange forskjellige klima. Det kan dyrkes hvor det er tilstrekkelig vann eller i tørre områder. Det vil også vokse godt i områder som har høy alkalitet, noe som betyr høy jord-pH. Alfalfa er stor fôr til husdyr. Det kan ha over 14 prosent protein hvis høstes før plante modenhet. Å vite hvordan å plante avlingen er viktig hvis du ønsker å vokse alfalfa hell.

Betraktninger Før Planting Alfalfa


Det er et par ting du må bestemme om landet og klimaforhold før seeding alfalfa. Hvis nedbøren er mindre enn 14 inches per år, er du i en tørre regionen. I så fall kan du enten legge supplerende vann ved vanning avlingen, eller la den vokse uten tilsatt vann. Hvis du ikke er vanning, kalles det en barmark avling, noe som vil påvirke din planting.

Seeding priser for Fuktig og Irrigated Alfalfa


Seeding sats for vanningsanlegg felt eller felt som mottar tilstrekkelig fuktighet fra nedbør, er 15 til 20 kg. per acre. Denne satsen brukes når du bruker en maskin som kalles en drill for å plante frø. Hvis du bare kaste frø på bakken i en kringkastings mote, må du bruke opp til 25 kg. av frø per acre. Dette er fordi kringkastings seeding er tilfeldig.

Seeding priser for Dryland Alfalfa


Seeding sats for felt i tørre områder som ikke vil bli vannes er 8 til 10 kg. per acre. Dette lav rente er garantert fordi trenger den endelige standpunkt av alfalfa for å bli redusert. Arid Lands vil ikke støtte tette bestander av alfalfa. Hvis du frø for tungt, vil et stort antall alfalfa planter dør. Dette vil ikke redusere avkastningen på innhøstingen, men det er en sløsing med dyre frø.

Frø per kvadratfot


Du kan være interessert i å vite hvor mange alfalfa frø du vil være planting. For hver kilo alfalfa frø du planter per acre, vil du bli plante omtrent fem frø per kvadratmeter. Seeding til en kurs på 20 pounds per acre vil resultere i 100 frø per kvadratmeter. Dette kan virke som mye av alfalfa planter, men husk at 60 prosent eller mer av frøene ikke vil vokse til modenhet.