Hovudside

Om Apple Tree Bark Disease

by Walther

Epletrær kan kontrakten ulike infeksjoner, inkludert insektplager og fruktsykdommer. Epletre bark er utsatt for sykdom også, og hvis den forblir ubehandlet, kan det påvirke anlegget fra bladene hele veien til roten. De fleste apple tree bark sykdommer kan bli vellykket behandlet hvis fanget tidlig.

Fireblight Disease


Pærebrann er et epletre bark sykdom forårsaket av bakterier (Erwinia amylovora). Denne infeksjonen har fått navnet sitt fra sin brenn utseende som det først dukker opp på epleblomster og flytter seg til grener og kvister. Cankers eller misfargede oser patcher dannes på epletreet bark, spesielt på greinene. Vedvarende fireblight infeksjoner kan være dødelig for et epletre.

Apple Scab Sykdommer


Epletre skabb kan forårsake alvorlig skade hvis ubehandlet. Skorpedannelse er forårsaket av Venturia inaequalis sopp og resulterer i deformasjon, sprekker på trebark og hele treet død. Cankerous skabb lesjoner kan sees på epletreet bark, og vind og regndråper kan spre soppen fra infiserte tre deler.

Svart Rot Disease


Svart råte er kjent som frosk øyne blad spot og er forårsaket av en sopp av physalospora arter. Denne sykdommen vises som cankerous lesjoner på epletre bark, og lesjoner kan spre seg til å dekke et helt tre gren. Svart råte forårsaker forråtnelse av eple frukt og kan ødelegge et eple avling hvis venstre ubehandlet

Sotet flekk og fly flekk


Sotet flekk og fly flekk er to forskjellige eple tre sykdommer som kan oppstå på samme tid. Fly flekk er forårsaket av microthyriella rubi sopp, og gloeodes pomigena forårsaker sotet flekk. Begge sykdommene manifest og vises på overflaten av eple frukt. Mens infeksjonen viser på frukt bare, sykdommer infisere hele kroppen av epletreet, inkludert bark på greiner og kvister.

Flat-ledet borer insekter


Flat-ledet eple borer er medlem av chrysobothris arter av borer insekter, som hovedsakelig påvirker nyplantede epletrær, som er mest utsatt. Flat-ledet boremaskiner ta bort nødvendig næring fra epletrær. Skader forårsaket av disse insektene kan resultere i dieback av epletrær kvister og grener eller til og med drepe av hele treet.

Behandlinger


Epletrær sykdommer, og de som påvirker bark, kan behandles med insektmiddel eller soppdreper.