Hovudside

Du trenger en Kablet Røykvarsler i huset ditt gjør?

by Walther

Du trenger en Kablet Røykvarsler i huset ditt gjør?

Det er viktig å installere røykvarslere i måten de gir mest beskyttelse for innbyggerne i ditt hjem. I noen tilfeller er det et spørsmål om juridiske krav for å installere dem i en måte eller en annen. Det finnes mange alternativer å vurdere når du installerer røykvarslere for å forbedre deres sikkerhet og effektivitet. Et slikt alternativ er å installere fastkoblet alarmer som knyttes til hjemmet elektriske system.

Fastmontert røykvarslere


Tradisjonelt har røykvarslere blitt solgt som frittstående enheter drevet av batterier. Den store ulempen med å bruke denne typen røykvarsler er at det krever regelmessig utskifting av batteriet for å gi beskyttelse og sikkerhet. En løsning på dette ulempe er bruken av fastkablede røykvarslere som knyttes til hjemmet elektrisitet og som ofte har batteri backup-systemer i tilfelle av en husholdning strømbrudd.

Nødvendighet


Fordelene med en hard-kablet røykvarsler er åpenbare, men spørsmålet om hvorvidt de er nødvendige er avhengig av noen få unike faktorer. Noen stater har vedtatt lover som krever alle røykvarslere i hjemmet for å være hard-kablet, andre stater krever hardt kablet røykvarslere bare i boliger som ble bygget etter en bestemt dato. I enda andre tilfeller, byen og lokale lover krever hard-kablet røykvarslere. Spør lokale myndigheter er den beste måten å avgjøre hvorvidt Fastmontert røykvarslere er pålagt ved lov.

Fordeler


Det kan være lettere, i mange tilfeller, å bare feile på siden av forsiktighet ved å installere hard-kablet røykvarslere på grunn av sine mange fordeler. Som nevnt, hard-kablet systemer bruker hjemmet elektriske system og bare kjøre på batteri i tilfelle strømbrudd. Hard-kablede systemer tilbyr også ekstra beskyttelse hvis folk i ditt hjem sove med soveromsdørene lukket. Siden kablede systemer er vanligvis installert slik at når en alarm går av, går av hver alarm, kan hard-kablet systemer varsle hjem innbyggere som ellers ikke kan være i stand til å høre en klingende røykvarsler gjennom en lukket soveromsdøren.

Installasjon


Uten tvil den største ulempen med kablede systemer er at de kan være mer kostbart og arbeidskrevende å installere. I motsetning til batteri bare røyk alarmer som folk kan vanligvis installere på egenhånd, hard-kablet systemer må installeres av en autorisert elektriker. Alltid være sikker på å installere dine hardt kablet røykvarsler system, slik at den bruker et batteri backup ion tilfelle av en husholdning strømbrudd og sørg for å skifte batterier like ofte som du ville en batteri bare alarm.