Hovudside

Slik feilsøker Safer

by Walther

Slik feilsøker Safer

Mange en person velger å eie en trygg i hennes hjem, for å holde enten hennes våpen låst opp eller hennes verdisaker trygt. Enten du eier en brannsikker sikkerhet safe, et våpenskap eller et gulv trygt, kan du får problemer du ikke vet hvordan du skal løse. Forsøk å feil problemene på egen hånd før du tar kontakt med selskapets kundeservice.

Bruksanvisning


•  Kontroller at kombinasjonen velgeren er satt til null bør problemet være at trygge din har en nøkkel som ikke vil snu. Sjekk at nøkkelen er satt helt før du forsøker å slå den.

•  Kontroller låsebolten press hvis kombinasjonen bare åpner den sikre midlertidig. Det bør være noen gratis spill i håndtaket, flytte den fra venstre til høyre. Dial kombinasjonen igjen. Du har kanskje bolt press på grunn av plasseringen av de innvendige hyller eller måten du lagret elementene.

•  Kontroller at låsen ikke er låst og at låseboltene ikke stikker ut hvis din trygg dør ikke vil stenge. De innvendige hyller kan også stikke ut for mye. Presse dem tilbake. Kontroller at gulvplaten er trykket ned på en sikker måte til bunnen av hvelvet. Pass på at håndtaket reiser den samme distansen med døren lukket som det gjør når døren er åpen.

•  Flytt trygt håndtak til helt låst posisjon dersom elektronisk lås på trygg din ikke vil åpne. Noen ganger kan den sikre låsemekanismen sette trykk på den siden av låsens bolt. Ofte er resultatet av noe innenfor trygge trykker mot døren eller rammen. Hvis du har en direktedrevet lås, sørge for at tastaturet er slått mot klokken for å stoppe. Ønsket koden din. Hvis du hører en "kvitrer" støy når du trykker på tastene, kan batteriet tappes. Se i brukerhåndboken for instruksjoner om hvordan du bytter din spesielle trygg batteri.

•  Kontroller om batteriet må skiftes ut hvis din trygg elektroniske låsen ikke vil engasjere seg. Hvis du har et enkelt batteri tastatur, kan det hende at batteriet ikke være å ta kontakt med faner metall kontakt. Disse er plassert på toppen av innsiden av batterikassen rommet. Fjern batteriskuffen og forsiktig bøye ned de tynne faner kontakt. Sett på batteribrettet og oppgi koden din. Det kan ta et par prøver å få låsen til å fungere igjen.