Hovudside

Lekkasje i en Vinyl Pool Liner

by Walther

Vinyl pool liners brukes på alle over bakken svømmebassenger. De skaper en vanntett barriere langs bassenget veggen for å holde på vannet. Plasseres i mellom bassengveggen og fôr er et tynt lag av beskyttende skum som er ment å dempe fôr. Dette skaper også noen separasjon mellom bassengveggen og fôr. Omsider disse liners må erstattes, men å finne ut om du har en lekkasje kan være vanskelig.

Bøtte Test


Bøtten testen, som det er referert til av noen bassenget fagfolk, er et mål for fordampning. Fyll en bøtte med vann og plassere den ved siden av bassenget. Ta en vanntett markør og indikerer den nåværende vannstanden i bøtta. Gjør det samme med bassenget i et lite synlig sted. Vent 24 til 48 timer og sjekke vannstand i begge kilder. Hvis bassenget mister mer vann enn bøtte, da har du en lekkasje i bassenget fôr.

Visuell kontroll


Ta en tur rundt omkretsen av bassenget på en tørr dag. Se etter fuktige flekker rundt utsiden av bassenget. Dette kan tyde på en lekkasje i det området av bassenget fôr, inne i bassenget. Inspisere sideveggen og bunnen av bassenget. Du må kanskje sette på noen briller og ta en visuell tilnærming til å finne hullet eller rip i slimhinnen. Når du inspisere bassengbunnen, se etter små sinkholes i sanden under slimhinnen. Dette kan tyde på et område hvor sanden har vasket bort fra et hull.

Gammel Liners


Gamle pool liners må byttes ut etter som tiden går. Livet til et basseng liner er vanskelig å forutsi. Ofte vil de rive eller rive før de når sin normale levealder. Gamle pool liners er kjent for å forverre seg og utvikle pin-hull store tårer som vil være nesten umulig å oppdage. Ha dette i bakhodet hvis bøtte og visuell gjenkjenning metoder ikke fører til kilden av bassenget lekkasje.

Legemiddel


En midlertidig oppdatering kan plasseres over en synlig slitasje eller hull i vinyl liner. Disse flekkene er mye solgt til bassenget forsyning detaljister. Plasteret kan påføres under vann, men det skal bli sett på som bare en midlertidig løsning. Til slutt bassenget må tømmes og en profesjonell vil kartlegge din pool for å gi deg et rimelig estimat for en liner erstatning. Prisene varierer basert på foringstype, liner tykkelse og størrelse av bassenget.