Hovudside

Informasjon om Yellow Bird Orchid

by Walther

Den gule fuglen orchid (Brassolaelia "Yellow Bird") har en solrik farge og temperament. Vanligvis under en meter høy, produserer det natt-duftende blomster 3 inches bred. Deres rødbrun eller oransje kronblad og begerblad alder til gul rundt en rødbrun-sprutet gul leppe. Bare staude i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 11 til 12, er dette anlegget en hybrid av Richard Mueller orchid (Brassolaelia "Richard Mueller") hardfør i de samme sonene og Lady of the Night orchid (Brassavola nodosa), hardfør i USDA sone 10 til 12.

En Nest for din "Yellow Bird"


Unge "Yellow Bird" orkideer er ofte puttet i Sphagnum mose, som tillater dem å vokse raskt. Når det er på tide å bevege deg opp til en 4-tommers container, bruke en bark blanding beregnet for orkideer i stedet. Når orkidé når sitt ultimate 6-tommers til 8-tommers potten, legg den i en grovere bark mix.

En Perch for din "Yellow Bird"


Som de fleste medlemmer av Cattleya gruppe, denne planten liker masse lys. I løpet av høsten og vinteren, la den ha direkte sollys på en sør eller vestvendte vinduskarmen. Når de sterkere stråler av våren og sommeren kommer, plassere en ren gardin mellom orkide og glasset. Hold et øye med blad farge, som bør være medium grønn. En mørkere farge indikerer at planten ikke får nok lys, mens en bleket eller svidd utseende indikerer at det blir for mye. Denne orkideen vokser godt på en vanlig husholdning temperatur fra 70 til 80 grader Fahrenheit. Det ville foretrekke lavere nattetemperaturer mellom 55 og 65 grader Fahrenheit, men kan leve uten dem.

Vann til din "Yellow Bird"


Mediet for din "Yellow Bird" skal tørke ut under overflaten før du vann anlegget igjen. I sin voksende sesongen av våren til sommeren, kan planten trenger vanning to ganger i uken. Resten av året, bør det ikke skal vannes mer enn en gang i uken, som for mye fuktighet kan føre sine røtter for å råtne. Hvis det er mulig, bruker regnvann eller destillert vann, snarere enn vann fra springen, for å hindre en opphopning av kalsium salter i orkide medium. Tåke bladene av planten med regnvann gang om dagen, helst om morgenen, men bare når anlegget ikke er i blomst.

Mat for din "Yellow Bird"


Siden orkideer vokser i bark kreve ekstra nitrogen, mate "Yellow Bird" annenhver uke fra februar til september med en 30-10-10 vannløselig orkide mat, bruker 1/4 teskje av krystaller for hver liter vann. Fra oktober til januar mate den bare en gang i måneden med det samme beløpet.