Hovudside

Kjennetegn på Silk Tassel Trees

by Walther

Silke dusk trær (Garryaceae) er eviggrønne busker med harde, motsatte, flate og petiolate blader. Disse busker er innfødt til det vestlige USA og kan vokse opp til 15 meter høye. Mens det finnes forskjellige arter av silke dusk trær, er det flere egenskaper som er felles blant artene.

Habitat og Vekst


Silke dusk trær er innfødt til det vestlige USA og enkelte deler av Mellom-Amerika. De finnes oftest vokser i områder med tørt klima og høye høyder, selv om silke dusker er tolerante av de fleste klima så lenge jorda er næringsrikt og den voksende stedet er beskyttet mot frost vinteren vind. Busken kan bli opptil 15 meter under ideelle forhold, og noen arter av silke dusker kan utvikle rakler opptil 20 centimeter lange.

Blomster og frukt


Silke tasselâ € ™ s blomster er mannlige og kvinnelige rakler, som utvikler på separate grener. De staminate blomster (mannlige blomster) henge i bell-lignende kjeder og form i grupper på tre. Kvinnelige blomster (kvinnelige blomster) er entall. Den shrubâ € ™ s frukt er mørk lilla eller svart og er beskyttet av et hardt, ytre casing.

Bladene


Silke dusk treet forlater form i motsatte par. Vanligvis er de mørke grønne og glatt, med en blank overflate. De kan føle læraktig å ta på, har små hår som vokser på undersiden av bladet og har en bølgete kant. Noen arter av silke dusk, som bølget blad silke dusk, er løvskog. Dette betyr at anlegget vil miste sine blader i tidlig eller sen faller, avhengig av den voksende sted. I varmere klima, men de samme plantene er eviggrønne.

Blooming


Silke dusk treet er et vinter-blomstrende busk, vanligvis produserer prangende blomster fra januar til februar.

Bruksområder


Indianere og mennesker i enkelte deler av landlige Mexico har brukt silke dusk til å behandle magesmerter og forkjølelse. Det har også vært brukt som et muskelrelakserende middel. Til tross for disse bruker, er alle arter av silke dusk generelt ansett som giftig.

Problemer


Silke dusk er ikke kjent for å ha noen betydelige problemer. De er vanligvis hardføre og sykdom tolerant. Noen arter av silke dusk produsere en lys pollen fra januar til mars som kan be allergiske reaksjoner fra enkelte sensitive pollenallergikere.