Hovudside

Hvordan å beskjære Weeping Blå Atlas Cedar

by Walther

The Weeping Blå Atlas Cedar er et vakkert tre fra nåletre familien. Det trenger ikke felle bladene, holde en skinnende myk blå tone til sine nåler hele året. Det legger et skudd av frimodighet til mange hager eller landskap, bare stiger til rundt åtte meter, noe som gjør det enkelt å ta vare på og vokse. The Weeping Blå Atlas Cedar er mest alltid fri for skadedyr, slik at det er en stor familie favoritt. Med enkle verktøy og kunnskap om selve treet, beskjæring og opprettholde en vakker Weeping Blå Atlas Cedar kan være svært enkel.

Bruksanvisning


•  Etter at treet har vokst til ønsket høyde, men mens det er fortsatt ung, bruke håndsaks til å klippe tilbake noen ny vekst i en bestemt sesong. Følgende veksten vil da bli oppmuntret til å "gråte."

•  Finn vekst ved å fange opp lyse grønne grener. Hver gren vil ha flere gaffel splittings som fører til andre grener. Med håndsaks, kuttet bort rett etter den første gaffel, forkaster eventuelle sekundære grener.

•  Når Weeping Blå Atlas Cedar er i en høyde på fem eller flere føtter, bruker bypass loppers å trimme bort greiner som er svak og kan falle eller blokkere en vei.

•  I slutten av oktober eller begynnelsen av november, kan du redusere treet med 1/3 for å rydde opp i eventuelle straggly grener eller misdannede opptredener. Bruk bypass loppers å trimme bort gruppert, misfarget eller lange grener, for å bringe Weeping Blå Atlas Cedar til en riktig dimensjon og gi rom for en frodig våren året etter.

Tips og advarsler


  • The Weeping Blå Atlas Cedar gjør mye bedre i containere, holdt på en dekorativ høyde på tre til fem meter. Hvis du ønsker å transplantasjon, sørg for å holde jorda fuktig, men ikke vannet ned, og gjødsle regelmessig. Hold i direkte sollys i seks til åtte timer i døgnet. Bruke gjødsel som er laget for trær og / eller busker. Ikke fjern treet fra potten før det har nådd tolv inches.
  • Hold bladene på håndsaks og bypass beskjæring veldig skarp, kan sløve kniver forårsake ulykker ved å være mishandled.Always bruke hansker for å beskytte hendene fra skarpe kniver av håndsaks og bypass beskjæring.