Hovudside

Hvordan lage en Tile Tray

by Walther

Hvordan lage en Tile skuff. Frokost på sengen eller snacks foran TV er flott å nyte. En ting som gjør disse godbitene mulig er den gode gamle skuffen. Ofte oversett for dekorative verdi denne hendige enheten kan opprettes et kunstverk i seg selv hvis du tar deg tid til å gjøre en flis skuffen. Hold lesing for å finne ut hvordan du gjør nettopp det.

Bruksanvisning


•  Velg skuffen du skal bruke for prosjektet. Når du foretar en flis brett det hjelper å vite arealet (størrelse av skuffen) når du kjøper utstyret.

•  Opprett en flis mønster for skuffen. Dette er en av de mest underholdende aspektene ved å lage en flis skuffen. Disse skuffene kan gjøres i en mosaikk arrangement, kan du kjøpe fliser som arbeider sammen for å danne et bestemt bilde eller du kan hånden male fliser for et virkelig unikt utseende og generelle erfaring.

•  Plasser flis i skuffen i det mønsteret du har gjort. Noen mønstre krever mye mer omsorg enn andre for dette trinnet. Hvis du oppretter en komplisert mosaikk mønster du måtte ønske å holde visse brikkene på plass med lim før fuging for å holde mønsteret slik det er ment.

•  Grout flisen. Når flisen begynner å stille bør du tørke av fugemasse fra fliser. Sørg for at du gjør dette før mørtelen blir for hardt for å unngå å skade den keramiske. La det tørke helt, og tørk igjen.