Hovudside

Hvor å låse opp en dør med en Slim Jim

by Walther

Hvor å låse opp en dør med en Slim Jim

Å bli låst ut av bilen kan være en hyppig og frustrerende situasjon, spesielt hvis du har igjen nøklene inne. Det finnes verktøy for å bøte på dette, selv om, som for eksempel Slim Jim, en tynn metall stripe ca 2 meter lang som er utformet for å låse opp bildører. Slim Jims er satt inn gjennom vinduet og arbeide gjennom spaker og stenger for å låse opp låsemekanismen. Ufaglært manipulasjon av verktøyet kan ødelegge låsen, er så forsiktige bruk foreslått.

Bruksanvisning


•  Slå av Slim Jim så hekta enden peker nedover. Hold det flatt mot vinduet på førersiden, og skyv den inn mellom vinduet og utenfor gummilist for å få verktøy innenfor døren.

•  Skyv Slim Jim inn døren, føler for låse bar. The Slim Jim vil ikke være i stand til å nå ned lenger når den treffer denne baren.

•  Jiggle Slim Jim opp og ned når verktøyet har rammet låsemekanismen inne. Du vil treffe deler som du jiggle, og du bør holde et øye med låseknappen inne i nærheten av vinduet eller ved dørhåndtaket. Hvis låsen knappen seg, vet du at du treffer de riktige delene, siden du prøver å få låseknappen for å komme opp og låse opp.

•  Styr opplåsing troppen venstre til høyre og tilbake. Hvis Slim Jim har fanget låsemekanismen inne, bør en oppadgående trekk av stroppen låse opp døren.

•  Slå på Slim Jim opp-ned og bruke den V-formede slutten hvis du har en dør som krever en nedadgående push for å låse opp. Husk å se på låseknappen for å se om du flytter de riktige delene.