Hovudside

Hva gjør du når din GE Water Heater ikke lyser?

by Walther

Med riktig stell og vedlikehold, kan en GE varmtvannsbereder gir mange års problemfri gratis tjeneste, men det er viktig for huseiere å vite hva de skal gjøre når noe går galt. Når varmtvannsberederen ikke lyser, kan du ringe til et apparat reparasjon person, men at alternativet kan være ganske dyrt ett. Ved å lære hvordan du gjør noen enkle feilsøking på egen hånd, kan du spare deg for tid, penger og krefter.

Sjekk Gass


Når din GE varmtvannsbereder ikke lyser, er det første du bør gjøre er å sørge gassen er slått på. Før du sjekker gassen være sikker på å vri kontrollknappen over til "Pilot". Dette vil hindre at varmeapparatet fra å komme på uventet mens du sjekker enheten. Etter å ha sørget for at bryteren er satt til "Pilot", forsiktig fjerne dekselet og se etter flammen på slutten av gassledningen.

Sjekk Gas Inlet Valve


Hvis pilotflammen ikke er på, er det mulig at gassinnløpsventilen er helt eller delvis stengt. Å kontrollere, snu håndtaket ved siden av linjen, og følg instruksjonene på tanken å tenne pilotflammen. Hold dekselet av enheten og se etter piloten lys til å gå videre. Hvis pilotflammen ikke tennes, kan gass ikke være flytende. Hvis du mistenker et problem med gassledningen, må du ta kontakt med din strømleverandør med en gang.

Burner Problemer


Hvis du mistenker at brenneren på din GE varmtvannsbereder er ikke på, ta av dekselet og nøye se på brenneren. Hvis brenneren ikke er på, sørg for at termostaten er riktig innstilt. Termostaten bør settes til ca 120 grader Fahrenheit - hvis innstillingen det ikke riktig justere den og deretter slå på en varmtvannskran og la den gå i flere minutter. Etter at kranen har kjørt i noen minutter, se på brenneren igjen. Hvis brenneren ikke tenner, prøv å justere termostaten opp og ned til brenneren tennes.