Hovudside

Hvordan ta vare på Unglazed fliser Gulv

by Walther

Uglaserte fliser gulv kan ha en vakker naturlig utseende og tilby mer trekkraft, typisk, enn glaserte fliser gulv. Imidlertid, fordi uglaserte gulv ikke har de ekstra beskyttende belegg for å gjøre dem mindre gjennomtrengelig, de mer lett samle smuss dypere i sin overflate enn glaserte fliser. Disse gulvene krever litt mer daglig og ukentlig vedlikehold, og derfor å se rent og nytt.

Heldigvis, med unntak av sporadisk behov for flekkfjerner og fliser renere, betyr vedlikehold krever ikke dyre rengjøringsmidler. En bit av rent vann og en god mopp går langt for å rense denne typen flis.

Bruksanvisning


Hvordan ta vare på Unglazed fliser Gulv


•  Plasser teppematter foran innganger til de flislagte rom. Spør folk til å tørke føttene før du går inn utenfra for å hindre sporing skitt på flislagte gulv.

•  Sweep uglasert flis hver dag. Dette vil bidra til å holde rusk fra å samle inn og blir knust til flisen når folk tråkker på den.

•  Vakuum fliser ukentlig med et vakuum som har god suge. Bruk en slange vedlegg for å suge opp skitt fra fugemasse og områder hvor flis møter veggen.

•  mopp fliser på gulv med vann hver dagene, eller oftere hvis det er nødvendig. Sørg for å skylle moppen hodet ofte slik at du ikke bare skvulpet skitt rundt på gulvet. Tørke gulvet med et rent håndkle - dette vil også bidra til å plukke opp gjenværende skitt.

•  Mopp uglasert gulv og fugemasse grundig en gang i uken med fugemasse og fliser renere. Skyll og tørk grundig etter, betaler spesiell oppmerksomhet til fugemasse.

•  Påfør en uglasert flis re-fangstskuta en gang i måneden eller oftere etter behov. Dette vil bidra til fugemasse og fliser ser renere lenger. Mange uglasert flis rengjøringsmidler inneholder også en re-lakk.

Tips og advarsler


  • For å fjerne flekker, kan du prøve en flekk renere spesifisert for bruk på uglasert flis, for eksempel Stone Specific Stain Remover.
  • Unngå skade på overflaten av uglasert flis ved å bare bruke rengjøringsmidler ment spesielt for uglasert tile.Treat søl så raskt som mulig for å unngå dypere flekker.