Hovudside

Slik Seal Glassfiber

by Walther

Slik Seal Glassfiber

Tetting glassfiber er et nødvendig skritt for å beskytte og jevne ut finish. Enten du forsegling et par av glassfiber dører, et sete eller kroppen av en hot rod, må du fullføre noen få grunnleggende trinn. Betalende oppmerksomhet til din forberedelse er en av de viktigste tingene å gjøre. Glassfiber er glatt, og mange malinger vil ikke holde seg til det hvis riktig forbehandling er ikke komplett. Annet enn det, er det få forskjeller fra tetting tre eller metall.

Bruksanvisning


En grov sand overflaten av glassfiber med en slipeplate og sandpapir, eller eksentersliper og slipeskive for større flater. Sand inntil glassfiber er flat og så glatt som du vil den skal være. Husk at jo lenger du sand, og jo finere grus sandpapir eller slipeskive er, desto jevnere det ferdige produktet være.

•  Rens bort alt pusse rester med en tørr, ren klut. Påfør en glassfiber primer ved å spraye den på i jevne tak ved hjelp av en sprayboks. Gjenta denne prosessen til hele overflaten er dekket. Slip primer når den er helt tørr, og det er ingen tack i det hele tatt å lage en glatt finish. Sliping er valgfritt.

•  Paint glassfiber med en top coat eller beis laget for glassfiber maling. Bruke selv stryker igjen med en sprayboks eller pensel, og fullstendig dekke hele overflaten. La malingen tørke helt, etter produsentens anbefalinger for tørketid.

•  Skyv din knoke i malingen og fjerne det; hvis du føler ingen tack, er malingen tørke. Du kan også gni tape over overflaten av flekken, hvis du brukte flekken, og sjekk for å se hvis båndet beholder alle farger. Hvis ikke, er flekken tørr og du kan fortsette.

•  Påfør et tynt lag med klar fugemasse til glassfiber ved å børste den på i jevne tak. La fugemasse tørke og legge en mer lys pels for å fullføre forsegling prosessen. Dette fugemasse tørker klar, selv om det ser ugjennomsiktig under søknadsprosessen.