Hovudside

Hvordan legge en Maytag oppvaskmaskin

by Walther

Hvordan legge en Maytag oppvaskmaskin

Avgjøre oppvaskmaskin lasting debatt og følg produsentens instruksjoner for lasting din Maytag oppvaskmaskin. Tross alt, lasting retter riktig betyr forskjellen mellom å trekke ren retter ut av oppvaskmaskinen etter at den har kjørt og trekke retter ut med små biter av fast-på mat. Hold oppvaskmaskin i god stand og oppvasken ren ved å laste oppvasken ordentlig inn i oppvaskmaskinen.

Bruksanvisning


•  Skrap utklipp av mat eller kasserte ting - for eksempel bein - i søpla. Hopp pre-skylling rettene - det er sløsing med vann og energi og kan faktisk føre til skade på glass under oppvaskmaskin syklus. Ifølge en artikkel i New York Times, er oppvaskmiddel laget for å gå etter matrester. I fravær av matrester, vaskemiddel aggressivt angriper glass, forårsaker permanent glass skade som skydekke og etsing.

•  Plasser krus, glass og små plater i den øvre kurven, sammen med oppvaskmaskin sikre plastgjenstander. Forhindre brudd ved at briller for å hvile på stativet er utstikkerne og påse at ømfintlige eller skjør elementer ikke berører hverandre. Dette reduserer også noen klapring eller overdreven støy mens du kjører din Maytag oppvaskmaskin.

•  Ordne store elementer som baking retter eller serverer fat nærheten baksiden og sidene av oppvaskmaskinen. Laster store retter langs omkretsen av stativet hindrer dem fra å blokkere oppvaskmiddel og vann fra de mindre retter. I tillegg unngå slik at plater eller retter å overlappe - dette fanger mat og hindrer skikkelig rengjøring.

•  Plasser retter med den skitneste siden ned og inn mot midten av oppvaskmaskinen. Dette gir maksimal eksponering til oppvaskmaskinen spray og gir den mest effektiv rengjøring. Noen elementer som har bakt-på matvarer bør plasseres med forsiden ned på bunnen rack.

•  Legge gafler, skjeer og annet sølvtøy i sølvtøy stativ plassert på bunnen rack. Plasser kniver eller andre skarpe stykker med den spisse siden vendt nedover for å redusere risikoen for kutt under lasting eller lossing. Likeledes at eventuelle skarpe gjenstander er klare av dørpakningene å unngå å skade den.

•  Legg automatisk oppvaskmiddel til vaskemiddel kopp plassert på døren til oppvaskmaskinen. Mange Maytag modeller har en forvask og hovedvasken. Den forvask kan brukes med pulver eller gel vaskemidler. Hvis du bruker alt-i-ett-tabletter eller annen form for oppvaskmiddel, følg instruksjonene på produktets pakken.