Hovudside

Kan du Gjenbruk en Pool Liner?

by Walther

Kan du Gjenbruk en Pool Liner?

Gjenbruk av et basseng liner er ikke anbefalt. Liners krympe og bli sprø når ut av vannet. Hvis gjenbruke din liner er nødvendig, ta forholdsregler under installasjonen, slik at bassenget ikke blir ødelagt i prosessen.

Når Gjenbruk er det eneste alternativet


Når et basseng liner er borte fra vann det vil krympe og kan bli sprø nok til å sprekke. En liner som er mindre enn ett år gammel har en bedre sjanse til å lykkes reinstallasjon. Bygg din bassenget på en varm dag for de beste resultatene ved å la varmen varme duken slik at det er lettere å strekke.

Overlapping Liners


En overlapping liner går opp veggen og over toppen kanten av bassenget. Du har en bedre sjanse til å lykkes med å installere en brukt versjon av denne type liner. Hvis det er krymping, kan foringen ha mindre overheng, som ikke er problematisk, så lenge den har nådd over toppen av bassenget.

Beaded Liners


En beaded liner går opp veggen av bassenget og klikker på et spor på toppen. Fordi det ikke er noen ekstra vinyl øverst, vil enhver krymping hindre den fra å passe inn i sporet. Hvis det passer, men strekker ikke under fyllingen, kan vekten av vannet kollapse bassenget veggene ved å sette dem under for mye stress.