Hovudside

Hvordan Arranger en Natural Orchid

by Walther

Hvordan Arranger en Natural Orchid

Orkideer er slående, men kresen, blomster. Disse enkle skjønn hagl fra fjellene og skogene i Asia og Sør- og Mellom-Amerika, og krever luftig, quick-drenering plante stiftelser. Gjøre større orkide ordninger med brede, grunne beholdere for mer effekt, og holde dem i passende steder for fortsatt vekst.

Bruksanvisning


•  Sett orkideer i en bred, grunne container for flere beplantning og arrangering. Velg en 4- til 5-tommers-dyp beholder med dreneringshull, og la 3 til 4 inches av plass for hver orkidé.

•  Fyll beholderen halvveis full av en løs, luftig, ikke-jord foundation som torvmose, orkide pottejord, tre bark eller grus. Orkideer kreve drenering og luftsirkulasjon i stiftelsen og mislykkes i tradisjonell jord.

•  Velg plante flekker og spre hver orkide røtter over foundation. Ordne orkideer slik at deres blomster stilker vokse bort fra hverandre for bedre effekt og avstand. Dekke røttene med planting medium for å fylle potter og sikre plantings. Pack torvmose eller bregne saken godt ned for bedre sikkerhet.

•  Skyv en bambus orkidé eierandel i fundamentet ved siden av hver blomst stilken. Klippet stilkene til innsatsen for støtte og sikkerhet. Dette sikrer også løsere medier som torvmose og bregne saken.

•  Vann orkideer med 2 inches av vann og plassere dem i et område med lys. indirekte lys eller morgen lys og skygge ettermiddag. De fleste orkideer trives med indirekte, mykt lys, og kan brenne i lyse eller sterke og småretter hele dagen.

Tips og advarsler


  • Mate orkideer med orkide spesifikke vannløselig gjødsel hver måned. Fortynne gjødsel til en fjerdedel til halvparten av produsentens anbefalte priser for å unngå å brenne orkide røtter, og legge til gjødsel til en ukentlig vanning.