Hovudside

Voksende Informasjon om Dwarf appelsintrær

by Walther

Voksende Informasjon om Dwarf appelsintrær

Dverg appelsintrær kommer fra poding av en appelsin gren på rotstokken av en dverg treet, for å skape en mindre, pottable tre som produserer de samme store appelsiner. Dverg appelsiner er praktisk for innendørs voksende, med noen få grunnleggende behov.

Pot


Dverg appelsintrær gjør best i relativt store potter, for å gi både treet og dets røtter plass til å vokse og utvide. Sett dverg appelsintrær i en 10- til 15-gallon potten med et dreneringshull.

Jord


Som større appelsintrær, dverg appelsiner krever full drenering og løs, næringsrik jord. Pot dem i en blanding av rask drenering plantejord og organisk kompost, for å gi et fundament som holder fuktighet, men ikke stående vann.

Lett


Alle frukttrær krever åtte timer med full sol hver dag. Hvis dvergen oransje er inne, bør det sitte i en lys, solrik beliggenhet eller under konsistent kunstig belysning. Utendørs, bør treet sitte i et område hvor solen treffer det i løpet av dagen.

Vann og Beskjæring


Dverg appelsintrær gjør best med fuktige, fuktige forhold og trenger 1 til 2 inches av vann hver dag. Deres jord skal aldri tørke ut. Skjære vekk noen døde eller skadede grener en gang i måneden, for å holde treet ryddig og sunn.