Hovudside

Slik gjenoppretter Antique Silver Salt og Pepper Shakers

by Walther

Slik gjenoppretter Antique Silver Salt og Pepper Shakers

Antikk glass eller sølv salt og pepper shakers krever spesiell forsiktighet ved rengjøring, slik at de skiller seg ut mot andre PORSELEN. Med noen enkle husholdningsartikler, kan du enkelt fjerne lag av akkumulert smuss, skitt og rusk som dekker dine antikke salt og pepper shakers å gjenopprette dem til sin opprinnelige prakt. Sett på et par gummihansker og arbeide nøyaktig ved håndtering av elementer slik at du ikke riper eller chip glass shakers eller scratch sølv shakers.

Bruksanvisning


Antikk Glass Shakers


•  Tøm innholdet i salt og pepper shakers i søppelbøtta. Pek på baksiden av hver shaker med håndflaten for å frigjøre noen stakk-on biter. Dona € ™ t bekymre deg hvis du fortsatt se partikler inne i shakers siden du vil suge dem i vann.

•  Bløt shakers i en dyp skål eller balje med varmt vann for å løsne sta eller fast-på salt eller pepper partikler og akkumulert skitt og rusk. La de shakers å sitte i vannet i 10 til 15 minutter.

•  Fjern shakers fra vannet. Skrubb innsiden og utsiden av hver shaker med en myk-stritter tannbørste for å fjerne gjenstridige partikler og koble hullene på toppen. Manøvrere børsten slik at den renser de indre kanter og sider. Skyll Shakers i varmt vann for å fjerne eventuelle gjenværende rester.

•  Bland natron og hvit eddik i en container og suge shakers i det i to til tre timer. Bruk en 1/2-cup eddik og 2 til 3 ss. bakepulver. Fjern de ristere fra blandingen og skyll hver en i varmt vann. Tørk shakers med en myk klut eller frotté håndkle for å unngå vannflekker.

Antique Silver Shakers


•  Tøm innholdet i de Shakers i en søppelbøtta før skylle dem i varmt vann.

•  Påfør en ert størrelse mengde sølvpuss på hver shaker overflate og spre den i en sirkulær bevegelse med hansker finger. Bruk mer polish, om nødvendig, inntil overflaten er fullstendig dekket.

•  Gni sølvpuss utenfor shakers med en ren, myk poleringsklut til du merker anløpe kommer av også. Fortsett rasping overflaten i en sirkulær bevegelse for å fjerne anløpe til dine antikke sølv Shakers er ren og skinnende og ta på sin opprinnelige glans.

•  Hold shakers under rennende varmt vann for å fjerne polish. Bruk en annen ren poleringsklut til buff shakers tørr.

Tips og advarsler


  • Lagre dine renset sølv shakers i en lufttett, zip-lås pose for å holde dem fra misfarging når den ikke er i bruk.