Hovudside

Hawthorn Berry Identifikasjon

by Walther

Hawthorn Berry Identifikasjon

Hawthorn Berry er de pinnatifida artene i Crataegus slekten, som er innenfor Rosaceae (rose) familie. Hagtorn opprinnelse i Kina. Treet kan tjene en dekorativ hensikt, da den produserer blomster og frukt. Men de medisinske fordelene av hagtorn frukt er det som gjør dette treet populært. Men frukten, eller hele treet, kan forveksles med andre bær planter eller trær, som kanskje ikke er spiselig. Derfor må hagtorn bær være riktig identifisert, og dette kan gjøres med en kjennskap til treets størrelse og egenskaper, slik som bladverk og frukt farge og form, og habitat.

Typer


THvis hovedtypen av hagtorn bær er Crataegus pinnatifida. En "stor" variasjon, Crataegus pinnatifida var.major, er også tilgjengelig. Den største variasjon er lik hovedtypen, bortsett fra at det er høyere, og dermed variasjonen navnet store.

Form og struktur


Hagtorn bær treet kan nå 18 til 22 meter i høyde og bredde av treet vil være en tilsvarende størrelse. Disse dimensjonene frembringe en avrundet, kuleformet formet treet. Grener og trunk delene er grå-brun til brun i fargen. Grenene, når umodne, vil være lilla-brun. Den store variasjonen er i gjennomsnitt 2 til 3 meter høyere.

Bladverk og blomster


Bladene er mørk grønn, oval eller trekantet-oval (viser en bredere basis enn oval) form, og 3 til 5 inches i lengde, 2 til 4 inches i bredden. Hvert blad kanten vil ha avrundede serrateringer, som er opprettet av side årer som strekker seg over toppen av bladet, møte på kantene. Blomster er 0,5 til 1 cm i diameter med hvite kronblad, 0,25 tommer eller mindre i diameter.

Frukt


Hagtorn frukt er kuleformet, 0,75 til 1,25 inches i diameter, rød til mørk-rød til rosa-rød, og finnes i frukt klynger av 04:57. En liten stilk, 0,1 tommer eller mindre i diameter, forbinder frukt til grenen. Frukten underside, rett overfor stammen, viser en .25 tommer stort gap, lys-brun til brun i fargen. Den store variasjon frembringer større frukt, minst 1,5 inches i diameter.

Klima og Habitat


Hagtorn bær kan overleve i USDA hardførhet soner 6 til 10, som tilsvarer Missouri, Pennsylvania, Tennessee, Oklahoma, Virginia, Arkansas, Georgia, Texas, Florida og California. Hagtorn tåler frost.

Betraktninger


Hagtorn bær treet er også kjent som den kinesiske hagtorn. De hagtorn blomster i mai, og frukten vil modnes og vise sine beskrevet farger fra september til oktober.