Hovudside

Min Tecumseh snøfreser Har en lekker forgasseren

by Walther

Min Tecumseh snøfreser Har en lekker forgasseren

Tecumseh snøfresere utnytte en motor montering med en bolle-formet forgasseren typisk for mange små motorer. Når forgasseren er utett, er det sannsynlig på grunn av en løs mutter eller en oppbygging av fluider inne i skålen, noe som krever stramming av karet, og / eller demontering og rengjøring. Du kan unngå dyre profesjonelle reparasjoner og justere Tecumseh snøfreser er lekker forgasseren selv med bare noen få enkle verktøy. Forrige kompetanse med å operere på Snøfreser forgassere er ikke nødvendig.

Bruksanvisning


•  Slå av Tecumseh snøfreser. Tillate sin motor montering avkjøles i flere minutter.

•  Finn snøfreser er lekker forgasseren. Forgasseren kan bli funnet på høyre side av motorblokken, omtrent halvveis opp. Det er lett gjenkjennelig med sin bolle form. Forgasseren bollen har en nåleventil nær dens bunn, og under dette, og på undersiden av Tecumseh forgasseren bollen er en mutter. Hvis forgasseren lekker, vil det være fra denne mutteren.

•  Sett en panne under snøfreser er forgasseren. Løsne forgasseren bollen er mutteren med en pipenøkkel. Vent som overflødig drivstoff og væskestrømmen inn i pannen, fjern deretter pannen.

•  Fjern forgasseren bolle mutter helt med pipenøkkel. Dette vil løsne bollen og tillater deg å vri den av.

•  Rydd opp i Tecumseh snøfreser er forgasseren bolle nå som du har det demonteres. Bruk en klut og forgasseren rengjøringsmiddel for å tørke ut på innsiden av bollen, så skru den tilbake på plass.

•  Sett mutteren på plass under forgasseren bolle. Stram mutteren med pipenøkkel til du kan stramme det ikke lenger. Din snøfreser er nå klar til bruk igjen.