Hovudside

Organisk Rengjøring Tips for Vinyl Pool Liners

by Walther

En del av luksusen av å eie et basseng er det ikke-så-luksuriøse vedlikehold og vedlikehold. En av de viktigste aspektene til basseng vedlikehold er å ta vare på bassenget liner. Det er mange tøffe produkter tilgjengelig for rengjøring av liner, men disse kan skade den og er ofte dyre. Følgende tips for bruk av økologiske rengjøringsmidler for å opprettholde din vinyl basseng duken vil spare penger og holde bassenget rent uten de harde, giftige kjemikalier.

Sjekk for Problem Spots


Inspisere liner. Rengjøring av vinyl basseng duken kan gjennomføres på en dag, og vanligvis tar to personer for å fullføre. Vinyl pool liners rydde opp ganske enkelt på grunn av kjemikalier som brukes til å behandle vannet i de fleste bassenger. Renseprosessen i seg selv består av å lete etter problemet flekker som kan skrubbes bort i løpet av noen minutter. Du må vente på godt vær for å fullføre dette prosjektet siden det er en oppgave som må gjøres utendørs. Pass også på at du ser på din pool liner i god sollys, slik at du er i stand til å se alle de skitne flekker som du ellers ville gå glipp av.

Fjern Pool Liner


Tømme bassenget og fjerne duken. Sørg for å fjerne alle klippene og plassere klippene på et trygt sted slik at du enkelt kan finne dem når du er klar til å plassere duken tilbake i bassenget. Vær forsiktig når du fjerner liner, slik at du ikke rive eller rive det.

Plasser en tørr presenning på plenen og sette vinyl basseng duken over presenning. Dette vil sikre at gresset ikke får hele liner. Du vil ønske å slangen ned duken for å fjerne eventuelle kjemiske rester som kan forstyrre renseprosessen.

Ren Pool Liner


Bland en del eddik tre deler varmt vann og 1/2 kopp Mrs. Meyer Clean Day All Natural Soap i en bøtte. Bruk en myk svamp til å forsiktig skrubbe hele overflaten av duken og være sikker på å finne flekker som trenger spesiell oppmerksomhet. Bruk aldri harde skurerondell eller stålbørste til å rengjøre liner. Disse produktene kan føre til tårer.

Når du rengjøre begge sider av duken, kan du bruke en slange til å vaske alle rengjøring materiale fra liner.

Tørk begge sider av liner med en klut laget av naturlige fibre. Disse naturlige stoffene har en tendens til å være glatt og vil være mindre sannsynlighet for å skrape duken.

Når duken er tørr, vil du være klar til å installere vinyl basseng duken.