Hovudside

Sitrustrær i Tennessee

by Walther

Sitrustrær i Tennessee

For de som opplever milde vintre i Sydvesten eller Sørøst USA, kan du vokse de fleste typer av sitrus i containere utendørs eller innendørs året rundt. Tennessee klima faller i USDA hardførhet soner 6b til 7, noe som betyr at sitrustrær vokser i området tåler temperaturer -5 til 10 grader Fahrenheit uten skade. Fordi sitrustrær naturlig vokser i varme, for det meste tropiske eller subtropiske klima, støtter Tennessee gjennomsnittlig vinter lav på 38 grader og sommer høy på 77 grader sitrus vekst. Imidlertid fuktighet, er mengden av solen, og pleie også komme i betraktning. Merk at for å beskytte små sitrustrær fra kaldt vær eller kuldeperioder, kan du dekke treet med tepper, dyner eller striesekker, som bevarer varmen.

Meyer Lemon


Sitrontrær er hardføre sitrustrær som vokser godt innendørs og utendørs. Sitron dyrkere i Tennessee finne den mest suksess med container-vokst sitrontrær de kan flytte til utendørs når våren og sommeren kommer tilbake. Den "Forbedret Meyer" sitron produserer saftig gule frukter i containere i mange år og nyter solskinnet i den varmeste været.

Mandarin Orange


Mandarin appelsin, en hardfør sitrus frukttre, tåler temperaturer ned til fem grader Fahrenheit. Fordi treet er best plantet i sone 7, kan det trives i Tennessee. Mandarin appelsintrær er svært dekorativ, fylle med frukt hele året, avhengig av klima. Trærne nå ca 25 eller 30 meter ved full modenhet, med enkle å skrelle mandariner i hele tre grener blant blanke blader.

Trifoliate Orange eller Hardy Orange


De mest hardføre appelsintrær, den trifoliate oransje eller hardfør oransje, tåler temperaturer ned til -20 grader, noe som passer inn i Tennessee sone. Trifoliate trær er vanskelige, ekstremt woody løvtrær. I høst, trærne laste med små, klementin-sized appelsiner som er sur og ansett uspiselig av noen. I henhold til et anlegg av den Uke publikasjon fra University of Arkansas, men det er en løsning. En nurseryman i Tennessee som vokser appelsiner har en oppskrift for søtningsstoffer dem: Ta en tønne med vann, en tønne med sukker og legg en sur frukt. Dyrkere liker også å lage appelsiner til marmelade og godteri rinds. Treets rotstokken, eller stubbe, kan brukes til å pode og vokse andre sitrustrær.