Hovudside

Slik fjerner Furnace Blowers

by Walther

Ovn blåsere består av viftemotoren og ekornet bur fan. Skifte viftemotoren krever fjerning av ovnen blåser forsamlingen. Viftemotoren festes til akselen på kortslutnings. Blower montering er enten direkte stasjonen eller beltedrevet. Fjerningsprosessen er stort sett den samme i begge tilfeller. Viftemotorer kommer i tre hastighet og én hastighet modeller. Når du skifter motorer, er det en god idé å ta den gamle med deg når du kjøper erstatningen. På denne måten kan matche hastigheten og spenningen krav som er nødvendige for din ovn.

Bruksanvisning


•  Slå av strømbryteren til ovnen inne i hjemmet overbelastningsbryter. Legg et stykke svart elektriske tape over strømbryteren for å holde folk fra uhell slår på bryteren. Det er også en nødstopp-bryter i nærheten av ovnen. Bryteren ligner en lysbryter, og vanligvis er rødt. Vri bryteren til av-stilling.

•  Skru ut skruene som fester dekselet blåser til ovnen med en mutter driver. Løft opp på dekselet og trekk den bort fra ovnen. Du vil se ekorn bur med viftemotoren, og de elektriske koblingene er over dem som regel bak en annen panel. Fjern skruene som fester den elektriske tilkoblingen dekselet med en Phillips-skrutrekker. Ta av dekselet og sett det til side.

•  Kontroller at det ikke er strøm går til ovnen med en spenning tester. Berør sondene av spenning tester til wire-kontakt for å bekrefte det ikke er strøm. Grab ledningene på motoren og skyv opp for å identifisere motorledningene i det elektriske panelet. Snu plast wire caps mot klokken sikre motorkablene til ovn ledninger, og koble ledningene. vri wire caps enn hver enkelt ovn ledning før du er klar til å installere ovnen blåser forsamlingen.

•  Finn de to festeboltene som fester ekorn bur til ovnen. Fjern festeboltene med en pipenøkkel. Grab ekornet bur og trekke forsamlingen mot deg for å fjerne det fra ovnen. Hvis du har en beltedrevet vifte montering, skyv forsamlingen frem til å gi slakk i beltet. Rull remmen av motorens remskive, og trekk enheten ut av ovnen.

Tips og advarsler


  • Alltid slå av strømmen til ovnen før du prøver reparasjoner.