Hovudside

Hvordan Wire jeg en Honeywell millivolt Termostat?

by Walther

Hvordan Wire jeg en Honeywell millivolt Termostat?

Nyt den ekstra komfort og bekvemmelighet som en ny termostat kan gi ved å installere en Honeywell millivolt termostat for varmesystemet. Millivolt-systemer, i motsetning til konvensjonelle 24-volts varmesystemer, generere sin egen elektrisitet. Med noen få verktøy kan du enkelt koble en millivolt termostat til oppvarming din, ventilasjon og air-condition-systemet.

Bruksanvisning


•  Slå av elektrisitet til oppvarming enhet, for eksempel en ovn eller kjele.

•  Koble den ene termostat ledningen til en skrue terminal på millivolt termostat veggen plate. Millivolt varmesystemer bruke to termostatledningene for drift. Enten ledning kan kobles til enten skruklemme på Honeywell millivolt termostat.

•  Koble den andre termostat ledningen til den andre skruen terminal på termostaten din. Sørg for at isolasjonen er intakt rundt hver ledning. Bare flekker i ledningen kan føre til fremtidige problemer med varmeanlegget.

•  Slå på strøm tilbake på varmeanlegget.

Tips og advarsler


  • Kontroller isolasjonen av både termostatledningene å sikre at det ikke er noen sprekker eller rifter. Eksponert ledning kan kortslutte millivolt kontrollene på varmeanlegget. Gammel ledning kan ha klut isolasjon og en mørk materialet direkte på selve kabelen. Skrape av ledningen for å sikre en god elektrisk forbindelse.
  • Sørg for at det elektriske er av til varmeanlegget. Bare ledninger kan berøre og kort ut, skade styrekretsen for din ovn eller kjele. Hvis du bytter ut en eksisterende termostat, kan den gamle termostaten inneholde kvikksølv. Ta kontakt med din lokale kommune for riktig deponering.