Hovudside

Hvordan Sett våte klær Down Klesvask Chute

by Walther

Hvordan Sett våte klær Down Klesvask Chute

Vaskeri kasterne var svært populære i eldre boliger, og først nylig har begynt å dukke opp igjen i nye boliger. Årsaken bak installere og bruke et vaskeri kastere er ganske opplagt - det gjør gjøre vaskeri enklere. Barn og voksne kan bare dumpe sitt skittentøy ned sjakten i gangen oppe, og det lander rett ved siden av vaskemaskin i kjelleren eller i første etasje. Skittentøy er ikke alltid tørr skjønt, så du lurer kanskje på hva du skal gjøre med våte klær.

Bruksanvisning


•  Finn ut om den våte klesplagg er en som vil bli ødelagt fra en tur ned vaskeriet chute. Tøyet sjakten kan være litt støvete, så en hvit klesplagg som er våt kan ikke være bra å sende ned vaskeriet chute. Et par blå jeans, men ville gjøre turen helt fint.

•  Plasser våt, lyse klær i en plastpose, for eksempel en fra en matbutikk, og knyt en knute på toppen. En vaskepose vil også arbeide for dette.

•  Slipp pose med våte klær i vaskeriet chute.

•  Vask de våte klærne så snart som mulig for å unngå mugg.

Tips og advarsler


  • Hvis det kommer til å være mer enn en dag før de våte klærne blir vasket, er det nok best å tørke dem på en klessnor eller over en stol før du setter dem i vaskeriet.