Hovudside

Hvordan enkelt Badekar Kraner Work

by Walther

Hvordan enkelt Badekar Kraner Work

Mange nye boliger har single-håndtak badekar kraner, som bruker bare ett håndtak for å kjøre både varmt og kaldt vann i badekaret. Det hjelper å vite hvordan dette fungerer for å fikse lekkasjer, eller løse problemer med vanntemperatur og flyt priser som de oppstår.

Hvordan Det Fungerer


Den single-håndtak badekar kranen system fungerer ved hjelp av en patron for å blande varmt og kaldt vann inne i kranen før det leveres det inn i karet. Det er en prosess som tar bare et brøkdels sekund å oppstå. Ved å blande sammen varmt vann fra ditt hjem varmtvannsbereder, og kaldt vann rett fra innkommende vann linjer, er temperert badevann laget og sendt ut av tuten. Justering av håndtaket en eller annen måte endrer temperatur og strømningshastighet.

The Cartridge


Grunnen til at kranen kan skape en viss temperatur og strømningshastighet fra to trykkrørene er på grunn av kranens patronen. Dette er en sylindrisk plate med viker og ventiler, en for de varme vannrørene, og ett for de kalde vannrør, kjører til kranen. Når du løfter håndtaket rett opp, patronventiler justere å la kaldt vann gjennom. Vri håndtaket mot høyre, og ventilen for varmt vann åpner bredere og bredere, og det kalde vannet ventilen lukkes. Mer varmt vann å blande med mindre kaldt vann betyr varmere badevann.

Avlednings


Alt dette er gjort mulig ved at kranen er avlederen. Denne delen er en av de usynlige mekanismer i kranen. Det er installert mellom både vannrør. Det er egentlig bare en ventil seg gjennom som kaldt og varmt vann flyt. Dette avleder er utformet for å koble opp med en patron, og hver er spesifikke for visse tappekran produsenter. Inntakene på kassetten kampen opp med uttak på omstilling, og når den er installert på riktig måte, kassetten og avleder danne en vanntett forsegling. Tenk på omstilling som ryggraden i hele systemet. Uten den, ville vannet ikke sendes til patronen i det hele tatt.

Skålde Guards


En skålde vakt hindrer brannskader i dusjen eller badekaret. Denne skjermen er også referert til som et anslag. Hva den gjør er enkel. Det hindrer håndtaket i å skru hele veien mot den varme side. Dette begrenser hvor varmt vannet kan komme fordi det hindrer kranen fra slik at for mye varme og ikke nok kaldt gjennom tuten. Skålde vakter er justerbar avhengig av hvor varmt varmt vann side er, og hvor kaldt det kalde siden er. Vanligvis snu en enkel knott på enden av kassetten er alt som trengs.