Hovudside

Trygge måter å bekjempe Veggedyr

by Walther

Trygge måter å bekjempe Veggedyr

Hvis veggdyr er gumlet på huden din mens du sover, trenger du ikke å bruke sterke kjemikalier og plantevernmidler for å eliminere dem. I stedet bruker trygge, naturlige elementer for å drepe veggedyr.

Varmt Vann


Vaske klær, gardiner, sengetøy og andre vaskbare elementer i varmt vann vil drepe veggedyr, så lenge vanntemperaturen er over 120 grader Fahrenheit. Kaste alle vaskbar klær og sengetøy i vaskemaskinen på varme, tørk elementene i tørketrommelen to ganger på varme. Rens alle klær, jakker og andre stoff elementer som du ikke kan vaske i vaskemaskinen. Lei en damp renere og nøye rengjør alle tepper, sofaer og andre stoff møbler. Rene stoff elementer i hele huset - ikke bare på soverommet. Veggdyr har ikke noe imot å reise for å få et måltid.

Fryser


Hvis du ikke har tilgang til en vaskemaskin, sette alle dine klær, sengetøy, utstoppede dyr og andre plysj eller stoff elementer i fryseren i en forseglet søppelpose. Fryseren må være ved en temperatur på 32 grader eller lavere for å drepe insektene. Hold elementene i fryseren i minst tre dager. Hvis du ikke har en fryser, forlater elementene utenfor i en søppelpose i tre dager om vinteren er effektiv, så lenge temperaturen er gjennomgående lavere enn 32 grader Fahrenheit, og elementene er plassert i skyggen.

Vakuum


Så snart du oppdager tegn til veggdyr, som små biter på armer og ben eller små svarte prikker på madrassen din, vakuum i alle områder av huset ditt. Vakuum tepper, gardiner, møbler, madrassen, veggene og gulvet. Få i hver sprekk i din seng ramme og baseboard av sengen din. Endre vakuum bag etter at du har støvsugd hele huset, og fortsette å støvsuge så nøye som mulig hver dag, være sikker på å avhende vakuumposen etter hver rengjøring. Fortsett å støvsuge før om to uker etter at du ikke lenger oppleve Veggedyr biter.

Bil


Hvis du reiser og du merker symptomer på veggdyr, ikke ta dem med deg hjem. Kjøpe noen nye elementer av klær så snart du merker symptomer på veggdyr og holde dem forseglet i en plastpose søppelpose. Hvis det er sommer, plasserer resten av klærne i søppelsekker, og deretter plassere dem i bilen. Hold dører og vinduer i bilen stengt i minst en dag. Parkere bilen i solen slik at temperaturen kommer opp i minst 120 grader Fahrenheit inne.