Hovudside

Hvordan Grow Kaffir Lime Trees Innendørs

by Walther

Hvordan Grow Kaffir Lime Trees Innendørs

Den Kaffir lime treet er en dverg sitrus tre som vanligvis er dyrket for bruk i asiatisk matlaging. Fordi en Kaffir lind bare når en høyde på fem meter, er det ideelt for container hagearbeid og kan dyrkes som et innendørs anlegg.

Bruksanvisning


En forsiktig se på de tilgjengelige kilder for din lind. Det er mulig å vokse kaffir lime fra frø, men denne metoden anbefales ikke fordi det kan være upålitelig. Kaffir lindetrær er lett tilgjengelig fra en rekke ulike barnehager og elektroniske kilder. Hvis du bestiller fra en online kilde, sørg for at du velger et tre fra en pålitelig forhandler. Finn ut hvordan treet er sendt og om selgeren vil garantere treet og under hvilke forhold. Det er best å få en ett år gammel treet fordi det vil produsere blomster og frukt raskere.

•  Kjøp en stor gryte minst 16 inches i diameter med god drenering, fortrinnsvis en laget av plast eller skum som vil bidra til å holde på fuktigheten.

•  Legg et lag med steiner i potten og deretter legge et godt drenerende jord. Bruk en god kvalitet potting jord, en som inkluderer 25% kompost.

•  Tilsett ca 1/2 kopp slow release gjødsel og bland den inn i jorda.

•  Bury røttene til treet helt og vann den.

•  Forstå at kaffir lime trenger rikelig med lys, vann og fuktighet som de vokser. Velg en stor nok plass for treet nær en solfylt vindu hvor det kan få rikelig med lys. Treet bør beskyttes mot oppvarming og kjøling vents, men har fortsatt god luftsirkulasjon. I et varmere klima treet kan plasseres utenfor når været er fint å nyte solskinnet.

•  Kontroller fuktigheten i jordsmonnet ofte. For mye vann kan føre til rot råtne mens for lite vil holde treet fra blomstrende. Det er best å vanne godt og deretter la jorda tørke ut litt før vanning igjen. Tåke treet regelmessig med en sprayflaske med vann for å gi treet med fuktigheten den trenger.

•  Iverksette tiltak for å sørge for at de fleste av blomster satt frukt. Våren er tiden da kalk blomster mest. Men når du dyrke planter innendørs, kan bier og andre insekter ikke komme inn å pollinere dem.
Den smakfulle hage sier: "For å sikre innstillingen av frukt når plantene vokser innendørs, bruke en liten børste til å løfte pollen fra stamen (mannlige delen av blomsten) av en blomst og forsiktig støv det på pistil (kvinnelige delen av blomsten) i sentrum av en annen. I løpet av noen dager våpenet skal begynne å utvikle en liten ny frukt. "

•  For å hindre syre og skadedyr, annenhver måned oppløse 1/2 ts. av magnesiumsulfat, også kalt Epsom salter, inn en qt. romtemperatur vann og legge den til jord. Kaffir lime krever sur jord, og hvis bladene begynner å gulne, gjør jorda ikke har nok syre i den. Også, selv om kaffir lime ikke vanligvis har mange skadedyr, treet må holdes borte fra alle andre planter som kan være infisert av midd eller skala.

Tips og advarsler


  • Kaffir lime og bladene blir i hovedsak brukt til matlaging. Å stimulere vekst, plukke bladene hver ukene. Bruk dem frisk eller tørket i asiatisk matlaging. Å beholde sin friskhet bladene og frukten kan også fryses i fryseposer og brukes som needed.For andre husholdning bruker, knuse bladene for å slippe sine duftende oljer og bruk i potpourri, legge til skyllevann til duft og tilstand håret, eller bruke oljer i annet husholdnings cleaning.For andre husholdnings bruksområder, knuse bladene til å slippe sine duftende oljer. Bruk i potpourri, legge til skyllevann til duft og tilstand håret, eller bruke oljer i annet husholdningsrengjøring.
  • Kaffir lindetrær er svært vanskelige og må håndteres forsiktig for å unngå skade.