Hovudside

Hvor å Feilfri Brass Grill brennere

by Walther

Hvor å Feilfri Brass Grill brennere

Brennerne er en viktig del av grillen. Mens disse beslag kan gjøres fra en rekke metaller, high-end griller bruke messing. Slitesterk og ugjennomtrengelig for rust, kan messing grill brennere vare i 15 år eller mer, men regelmessig eksponering for mat stekefettet og sterk varme kan la brennere dekket i en bakt-på rot. Dette kommer til fradrag fra utseendet av grillen, og det kan føre til tette brennerhull. Når drivstoffet ikke kan nå flammene, tar mat lengre tid å lage mat. Men du kan skrubbe messing grill brennere rene med et par vanlige husholdningsartikler.

Bruksanvisning


•  Slå av gassen, og koble fra propan eller gasstanken. Vent 3 minutter å gi noen bygget opp gass tid til å avgi. Pass på at grillen er helt avkjølt før du fortsetter.

•  Fjern grillristen, og sett den til side. Grav ut brikettene å avsløre brenneren under.

•  Sweep overflaten av brenneren briskly med en stålbørste, fjerne alle løse skitt, smuler og rusk.

•  Hell 1/2 kopp destillert hvit eddik i en bøtte. Legg en teskje av flytende oppvaskmiddel og 2 liter vann. Rør hurtig inntil oppløsningen begynner å danne såpevann. Bruk denne løsningen til brenneren med en stiv børste. Skrubb klebrig rester unna ved hjelp firma, back-og-tilbake bevegelser. Tørk av med en fuktig svamp til å skylle.

•  Bland ½ kopp husholdning ammoniakk til 1 liter vann. Dekke eventuelle sta rest med et papirhåndkle dyppet i denne løsningen, la den i 30 minutter for å gi røyk tid til å løsne brent-on skorpe og fettete søl. Skyll med en fuktig svamp, og gjenta om nødvendig.

•  Inspiser brenner for tette gass hull. Disse er de små åpninger som finnes langs overflaten av brenneren, og som tillater gass å unnslippe under grilling. Bruk en pinne eller en binders for å fjerne eventuelle rester, effektivt fjerne hullene.

•  Gni brenneren med et rent håndkle for å tørke, og montere grillen.

Tips og advarsler


  • Når brenneren er soaking i ammoniakk, bruker ventetiden til å rengjøre grillristen og brikettene.