Hovudside

Instruksjoner for å kutte skumgummi

by Walther

Instruksjoner for å kutte skumgummi

Skumgummi er et materiale som brukes i mange hjem møbler prosjekter. Det er et interessant materiale for å kutte på grunn av de mange tykkelser tilgjengelig for ulike prosjekter. Tykkelsen gir et dilemma ved valg av den riktige skjæreverktøy og annet utstyr som er nødvendig for å gjøre kuttet. Kantene av skumgummi kan være humpete etter kutting. Dette kan korrigeres ved å slipe området for å gjøre den glatt.

Cutting Tynner skumgummi


Skumgummi som er mindre enn en tomme tykk kan bli kuttet ved hjelp av fag- eller snekker kniv. Prosessen innebærer å plassere et merke hvor snittet skal bruke en blyant eller permanent markør. Ingen av disse vil luft gjennom materialet som skal plasseres rundt skumgummi. Den beste måten å kutte skumgummi er å komprimere område nær skjærelinje og trekke kniven gjennom. Det er viktig å sørge for at skumgummi er på en overflate som ikke vil bli skadet fra skjæreknivbladet.

Kutte skumgummi mindre enn 5 inches tykke


En elektrisk kniv fungerer godt for å kutte skummet gummi som er mindre enn 5 inches i tykkelse. Markere skum for å kutte ved hjelp av enten en blyant eller permanent markør. Slå på elektrisk kniv før berøre materialet. Komprimer området ved snittlinjen, slik at den elektriske kniv en mer solid materiale for å skjære gjennom. Hvis den elektriske kniven er slått på mens den er i kontakt med skumgummi kan det føre til at materialet å rive.

Cutting Tykk skumgummi


Kutte skumgummi som er mer enn 5 inches tykk krever bruk av biter av tynne bord, klemmer og en båndsag eller sirkelsag. Merker av kuttelinjen og klemme ned tynne plankebiter langs begge sider. Dette gjør det mulig for skummet gummi som skal komprimeres og blir tett. Både båndsag og rundskrivet så kuttet best gjennom materiale som er tett. Begynne å skjære med enten båndsag eller sirkelsag når klem har blitt fullført.