Hvordan å sammenligne Deck Stain Kvalitet


Hvordan å sammenligne Deck Stain Kvalitet

En patio dekk gir hjemmet et uteområde for underholdende, bespisning og avslappende. Mens den estetiske verdien av veden du velger for dine dekk er viktig, er det ingen grunn til at du har til å opprettholde en naturlig finish hvis du heller vil flekken det. Imidlertid er ikke alle flekker skapt like. Test ulike flekker og sammenlign dem før du flekken dekk.

Bruksanvisning


•  Velg 04:57 merker av utvendig tre flekker. Skriv navnene deres ned den vertikale aksen av et stykke papir. Tegn fem kolonner. På toppen av hver kolonne skrive én kategori: absorpsjonsevne, pigment, UV motstand, glans og vannmotstand.

•  Ta flere skrap stykker av samme veden du har tenkt å bruke til å bygge dine dekk. Merke baksiden av hver trebit med ett av navnene på den helt av flekken at du sammenligner. Påfør et tynt lag med beis til hvert stykke tre. Tid hvor lang tid det tar tre til å absorbere hver flekken. Skriv ned tiden for hvert tre i "sugeevne" kolonnen.

•  Påfør et strøk med beis til hvert tre med skum pensel, la hver brikke 20 minutter minimum for å absorbere flekken og tørk av overflødig med en klut. Vurdere hver flekk, gir det en score på 1-5 hvor fem er det høyeste for en styrke på pigment.

•  Snu hver trebit denne måten, og at for å vurdere glans. Gi hver brikke en score på én til fem, hvor fem er det høyeste.

•  Plasser hver trebit i direkte sollys i to dager. På slutten av to dager, vurdere hver av hvor mye flekken har bleknet, og gir hver en score på 4:59, med fem representerer ingen slukkes i det hele tatt.

•  Senk alle bitene i en vask full av vann i 48 timer. Fjern hvert stykke og rangere dem på en skala fra én til fem med fem er høyest på vannmotstand.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler