Hovudside

Slik holder Dye i Jeans Fra Running

by Walther

Slik holder Dye i Jeans Fra Running

For denim entusiast, det er ingenting som å trekke på friske mørk indigo blå jeans. Mens noen lengter etter den slitt i, falmet se, andre furu å bevare sin mørk denim så lenge som mulig. Ved vanlig vask i en husholdning maskin, kan et par nye jeans lette så mye som flere nyanser i to uker. Ved å justere din denim-omsorg regiment, vil du være i stand til å hindre at fargestoff fra å kjøre og holde jeans mørk som blekk.

Bruksanvisning


•  Vask jeans bare etter behov, for eksempel etter svette gjennom denim eller uhell faller inn i en søledam. Fjerne små flekker og flekker med en våt vaskeklut, og eliminere lukt ved å la jeans i fryseren over natten.

•  Fyll badekaret en fjerdedel av veien full med varmt vann. Legg en kopp eddik i vannet sammen med to spiseskjeer med mildt vaskemiddel.

•  Snu jeans innsiden ut og plassere dem i vannet. La dem trekke i fem til ti minutter, deretter agitere forsiktig i fem minutter til. Tømme badekaret.

•  Skyll jeans grundig i et badekar med kaldt vann. Henge dem over et brettet håndkle fra dusjen racket å dryppe tørr. Unngå å tørke dine jeans i en tørketrommel på en høy innstilling, da dette vil krympe og visne denim over tid.