Hovudside

Hvordan å opprettholde Ornamental Kål & Kale

by Walther

Hvordan å opprettholde Ornamental Kål & Kale

Ornamentale kål og grønnkål er verdsatt for de lyse fargene som plantene tilfører landskapet på senhøsten og tidlig vinter. De brede blader, arrangert i rosett form, er tilgjengelig i nyanser av rosa, lilla, kremhvit og rød. Ornamentale kål og grønnkål er slående når plantet langs en kant eller fortau, spesielt når plantet i grupper for å vise de intense farger. De er også hjemme i en uteplass container eller blomsterkasse. Mens plantene er like, er grønnkål bladene mer ruffled.

Bruksanvisning


•  Plant pryd kål og grønnkål i sterkt sollys og godt drenert jord. Kål og grønnkål som rik jord og dra nytte av to eller tre inches av kompost eller husdyrgjødsel blandet inn i jorden. Tillate 12 til 14 inches plass mellom planter. I en beholder med et dreneringshull, plante kål og grønnkål i en kommersiell planting mix.

•  Arbeid en balansert kornet gjødsel i jorda ved planting tid, så mate plantene hver tredje uke. Bruk en væske eller vannløselig gjødsel for planter plassert i containere. Referere til beholderen etiketten for bestemte retninger og søknads priser for plantene dine.

•  Vann plantene regelmessig en gang hver uke hvis høsten været er varmt og tørt. Gi nok vann til å mette rotsystemet, deretter la jorda tørke litt før vanning igjen. Ornamentale kål og grønnkål kan råtne i gjørmete jord, men ikke la jorda bli knusktørt. Sjekk potteplanter daglig, spesielt i varm, tørr høst vær. Potteplanter trenger vann oftere enn i bakken planter.

•  Fjern de nederste bladene som blomstring grønnkål og kål begynner å falme, som skadedyr som kål sløyfe og kål ormer nyte visnet løvverk. Et insekt såpe spray brukes hver syv til ti dager ofte holder uønskede skadedyr, inkludert bladlus, i sjakk.