Hovudside

Slik Care for Young Magnolia Trees i Florida

by Walther

Slik Care for Young Magnolia Trees i Florida

Native til Florida, de sørlige magnolia (Magnolia grandiflora) og Sweetbay magnolia (Magnolia virginiana Div. Australis) vokse som evergreens og har akklimatisert seg til regionen. Den sørlige magnolia skjer i nord og sentrale Florida, men de Sweetbay magnolia er spredt hele veien inn i Everglades. Begge er ansett som en stor, dominerende treslag i staten, ifølge US Forest Service. Til tross for at utbredt i skog og myr områder i Florida, både trær og deres sortar er populære som landskapsprydplanter.

Bruksanvisning


•  Plant den Sweetbay magnoliatre i et område med fuktig, frodig, litt sur ​​jord. Treet vokser godt sammen dammer, myrer, sumper og bekker. De sørlige magnolia krever godt drenerende fruktbar jord. Velg en planting beliggenhet i fullt sollys eller delvis skygge. De Sweetbay magnolia foretrekker delvis skygge, men vil vokse i fullt sollys.

•  Grav et hull dobbelt så stor som treets rotsystem. Plante den unge magnoliatre på samme nivå i jorda den ble plantet i sin barnehage container. Tamp jord ned rundt treet rotsystem for å fjerne eventuelle luftlommer.

•  Vann den unge magnoliatre regelmessig. Hold jorden fuktig for å sikre at treet etablerer seg tilstrekkelig.

•  Påfør 3 til 4 inches av mulch rundt treet base for å holde den unge treets rotsystem fuktig under de varme sommermånedene. Hold mulch bort fra stammen av treet.

•  Trekk opp noen spirer som vokser rundt magnoliatre. Både Sweetbay magnolia og de sørlige magnolia spredte seg raskt av frø og frøplanter vil lett etablere seg rundt bunnen av den overordnede tre hvis ikke raskt fjernet.

•  Arbeid beinmel og alderen gjødsel i jorden rundt bunnen av magnoliatre i januar. Jorda bør føle smuldrete å ta på.