Hovudside

Problemer med en garasjeport

by Walther

Problemer med en garasjeport

Etter mange bruksområder, er en garasjeport bundet til å utvikle noen problemer. Det er en tung dør drives av en trinse system, og bruken er avhengig av hyppige åpninger og lukkinger. For ikke å nevne det tar juling fra vær elementene. Når du finner et problem med en garasjeport, fikse det umiddelbart, slik at du ikke trenger å bytte hele enheten.

Remote virker ikke


Hvis portåpneren ikke fungerer, sjekk batteriet, og hvis du erstatte den og det fortsatt ikke fungerer, inspisere garasjeporten. Kanskje det er et elektrisk problem med enheten, eller kanskje det er en hindring på sporet som hindrer døren fra åpningen.

Spor og Wheels Trenger Smøring


Et vanlig problem med en garasjeport er at sporet og hjulene mister sin smøring over tid. Påføre et smøremiddel på hele lengden av sporet, og også til alle de deler av hjulene. Åpning og lukking av garasjeporten et par ganger vil fungere smøremiddel langs sporet og inn i hjulets indre deler. Ved å påføre smøring til sporet og hjul, vil døren lett glir langs sporet som det er åpnet og lukket, legge mindre av en belastning på garasjeport mekanismer.

Hjul Mangler


En garasjeporten vil bli vanskelig å åpne og lukke hvis den mister et hjul. I stedet for at hjulene ridning inne i sporet, kan dens stang skli ut av sporet og føre til at garasjeporten for å bli sittende fast når den beveger seg rundt banen kurver. Erstatte en manglende hjulet for å forlenge levetiden på garasjeporten maskinvare.

En kabel eller Spring Pops


Trinsesystemet av en garasjeport løfter døren med kabler og en fjær. Gjentatt bruk kan føre til at boltene som holder disse komponentene i posisjon til å løsne, noe som kan kaste hele systemet ut av klask. Hvis en kabel spretter eller våren pausene, vil ikke døren åpen, og det er for tung å løfte siden våren støtter noen av vekten sin, enten det er i manuell modus eller drives av en garasje døråpner.

Rammen Løsner


Ikke bare kan boltene til garasjeporten løsne, men de bolter som forbinder hele garasjeport enhet til bygningen rammen av garasjen kan også bli løst. Disse boltene støtte garasjeporten enhet på en planert posisjon, og hvis de blir løsnet, vil porten ikke fungere skikkelig.

Døren Rots


Vær skade over tid kan føre til den nederste delen av en garasjeport å råtne eller rust. Anvende vær-protectant maling og en gummi vær stripe over bunnen av døren kan hindre at dette skjer, men hvis døren blir skadet, må du skifte bunnpanelet så snart som mulig. Denne rask løsning vil spare garasjeporten og forlenge levetiden for noen flere år.