Hovudside

Slik installerer Grus for en fransk Drain

by Walther

Slik installerer Grus for en fransk Drain

En fransk avløp er en metode for å fjerne vann fra din eiendom ved å grave en grøft vinklet for å avlede vannet til et annet område. Den franske avløp har en lang historie som går tilbake til enkle grøfter brukt siden begynnelsen av menneskets bolig bygging til mer strukturert fransk avløp vi kjenner i dag. Henry Flagg Fransk er det Massachusetts bonde og dommeren som ga den franske avløp sitt navn. Hans avhandling om gården drenering bidratt til å popularisere enkle, men effektive metoden for å installere grus, sand og rør i skyttergravene for å holde land sunnere, mer nyttig og mer produktiv.

Bruksanvisning


•  Bestem den beste plasseringen for grøften. Skråningen av grøften skal være tilbøyelig på et nivå som ikke er mindre enn en fot for hver 200 meter, selv om en fot for hver 100 meter i luftlinje er bedre, ifølge Renovation hovedkvarteret.

•  Dig en grøft 6 inches bred og to meter dyp til skråning bort fra grunnlaget for ditt hjem eller fra området der du ønsker å avlede vann. Grøften ikke trenger å være i rett linje, så lenge som det følger en nedadrettet vinkel på minst 1 meter til hver 200 fot

•  Tamp ned i jorda i grøften, fjerne steiner eller trerøtter.

•  Lå 2 inches av grus i bunnen av grøften langs dens lengde. Sørg for at laget er jevnt og pakket tett slik at vannet kan filtrere gjennom effektivt.

•  Legg den perforerte rør langs grus-lined grøft. Hvis du støter på områder av tykke trerøtter, bruker solid rør slik at røttene wonâ € ™ t invadere røret og tette avløpsstrømmen.

•  Dekk røret med minst 2 inches av grus langs dens lengde. Pakk ned med baksiden av spade.

Tips og advarsler


  • Sørg for at hullene i den perforerte rør peke nedover i jorden for å holde dem fra clogging, ifølge Avløp & Rørlegger.
  • Du kan la den renne gruset eller dekk til med jord og plante gress for å dekke det. Forlate det gruset vil gjøre det mulig å sjekke drenering og fjerne eventuelle hindringer eller rusk om nødvendig.