Hovudside

Care Instruksjoner for et Kalanchoe

by Walther

Den Kalanchoe anlegget er et svært populært ferie gave. Disse plantene kommer i en rekke farger som gult, rosa, lilla, hvitt og oransje. Noen varianter selv har to farger av blomster. Den Kalanchoe fabrikkens prangende blomster blomstre innendørs i vintermånedene. Ta godt vare på en Kalanchoe anlegget vil sikre at denne saftige forblir attraktiv og sunn hele året.

Vedlikehold av Kalanchoe


Den Kalanchoe anlegget gjør best når den plasseres i en leirgryte. Dette gjør jorda rundt delikat rotsystemet å lufte bedre. Du bør plassere småstein i bunnen av leire potten for å tillate for god drenering. Kjøp en jord som inneholder rikelig med sand, torvmose og perlite.

Vanne din Kalanchoe omtrent en gang i uken, men aldri la vannet stå i skål på bunnen av potten. Tømme denne scaucer hvis vannet står fortsatt etter ca 20 minutter. Du bør tillate denne saftige sin jord til å bli tørr for en eller to dager mellom hver vanning.

Kalanchoe kan dyrkes utendørs, men vanligvis trives best innendørs unna trekk og kule vinduer. De trenger mye sollys så legg den i et solfylt vindu. Kalanchoe trives og blomstre best i milde temperaturer fra 60 til 85 grader F. Hvis du nyter din Kalanchoe utendørs i en pott bringe den inn før det kalde været treff. Dette anlegget tolererer ikke kald vel og bare et par timer ved temperaturer på 40 F eller lavere vil være slutten av denne planten.

Fjerne døde blomster og deres stammer; Dette vil sikre blomst vekst igjen neste sesong. Å fremme blomstrer for neste vinter Kalanchoe trenger en seks ukers periode med korte dager. For å aktivere Kalanchoe å blomstre i jula sted potten i et mørkt skap mellom 18:00 og 8 am daglig starter rundt den første av September. Deretter plasserer potten i et godt opplyst vindu og de blomstrer skal vises igjen i ferien.