Hovudside

Hva er det beste verktøyet Sett for kvinner?

by Walther

Hva er det beste verktøyet Sett for kvinner?

Grunnleggende snekring, slik som å fikse en mindre lekkasje eller endre et dørhåndtak, ikke krever profesjonell hjelp. Menn har vanligvis fått rollen som altmuligmann, men kvinner kan også løse mindre problemer hvis de har de riktige verktøyene. Verktøy er ofte laget for å passe en manns evner. Heldigvis finnes det nå verktøy som er laget spesielt for kvinner slik at de også kan i fikse små problemer.

Apollo 69-Piece


Den 69-Piece Kvinner Essential Tool Kit av Apollo er en praktisk og organisert kit designet for kvinner. Det inkluderer ulike tenger, skrutrekkere, en hammer og en skiftenøkkel. Alle verktøyene er varmebehandlet og forkrommet gjør dem motstandsdyktige mot korrosjon. Hvert verktøy er rosa i fargen, som kvinner vil sikkert sette pris på. De kommer også med en livstidsgaranti som innebærer at selskapet vil erstatte defekte verktøy gratis. Hele settet veier 3.6 pounds, gjør er lett å bære. Produsentene av dette produktet støtter også Breast Cancer Research Foundation. For hvert solgte produkt, $ 0,50 går mot forskning for å finne en kur sammen med måter å forebygge brystkreft. Dette elementet selger for $ 39.99

Pink Tomboy reisende


The Pink Tomboy Traveler av Tomboy Tools er en bred åpning rosa lerret bag som inneholder verktøy som trengs for små reparasjoner. Det er lett bærbar på grunn av sin lille størrelse og er praktisk å holde inne i bilen for nødstilfelle formål. Posen inneholder verktøy som en hammer, målebånd, skrutrekker, tang, verktøy kniv og selv anti-tåke vernebriller. Tomboy Tools støtter Avon Foundation for kvinner som hjelper kampen mot brystkreft. The Pink Tomboy reisende selger for $ 81.

Great Neck Essentials


Essentials er en linje gjort av Great Neck Tools spesielt for kvinner. Alle deres verktøy har et ergonomisk grep designet for å passe en kvinnes hender og hindre hard hud forbundet med langvarig gripende. De bærer ulike verktøy kvinner kan bruke for hjem og hage omsorg, lett konstruksjon, dekorere, montering og reparasjoner. The Essentials 21 Piece Hjem Verktøysett ligger i en baby blå og gul lerret oppbevaringspose med en skulderstropp, noe som gjør det lett å bære rundt. Settet selger for $ 39.99.

Little Pink Verktygsetui og Belt


The Little Pink Verktygsetui og Belt av Little Pink Tools er designet for kvinner som ønsker en organisert måte å lagre sine verktøy. Dette verktøyet kit gir mulighet for enkel organisering på grunn av posen. Alle verktøyene du trenger er på midjen din. Dermed er det ikke nødvendig for deg å gå frem og tilbake for å samle dine verktøy, spesielt når du arbeider på en stige. Beltet er designet for en kvinnes midje. Det er 46-inches lange og er justerbar. Hele settet veier 6 pounds og selges for $ 56. Lille rosa Tools støtter Stephanie Spielman Fund for Breast Cancer Research.