Hovudside

Hvordan Level Out My Back Yard Grass Med Sand for en Pool

by Walther

Hvordan Level Out My Back Yard Grass Med Sand for en Pool

Å installere en over bakken basseng i hagen din, må du gi et jevnt underlag for bassenget fundament. En jevn overflate vil sikre at bassenget ikke helle til siden og forlenge levetiden på bassenget. Du kan lage et jevnt underlag for din over bakken pool bruker filtrert murverk sand. Dette sandlaget beskytter også bassenget ved å hindre skarpe gjenstander som steiner og røtter fra punktering bassenget liner.

Bruksanvisning


•  Velg et sted for din over bakken svømmebassenget. Finn bassenget minst 10 meter fra overhead ledninger, underjordiske ledninger, avløp og din septiktank. Kjør et verft stake inn i sentrum av den valgte basseng området.

To Tie til verftet stake en hyssing som måler to meter lengre enn radius av bassenget. Trekke strengen stram og bruke den som en guide for å sprøyte male en sirkel rundt verftet stake. Fjern verftet stake og streng etter sprøyting linjen.

•  Grav torv fra området i sprøytemaling sirkel. Plasser torv i en trillebår å transportere til et annet område av din bolig. Du kan bruke torv for en annen landskaps prosjekt eller forkaste det.

•  Sjekk jevnheten den utgravde området. Flytt nivå rundt i alle retninger, og over bassenget området. Fjern høye poeng i området ved å fjerne ekstra jord med en spade.

•  Spray ugressmiddel over utgravde området for å hindre gress og ugress i å vokse under bassengkledningen. Kjør en jord komprimator over jorda til bakken ikke skifte når du går over basseng området. Fyll det utgravde området med en to-tommers lag av filtrert murverk sand.

•  Bygg en utjevning enhet for bassenget området fra tre stykker av 2-tommers med 4-tommers plater. Bruk en gjæringssag å kutte ett av styrene i to like store biter. Butt i endene av de to full-lengde delene sammen og sette de to korte stykker på utsiden av de to planker. Drive spiker i hver av de kortere brett og inn i de lengre styrene å skape en lang bord for utjevning bassenget området.

•  bore et hull gjennom midten av utjevning bord, mellom endene av de to lange planker. Kjør et verft stake inn i hullet og gjennom sandlaget i bakken nedenfor. Presse platene rundt i en sirkel for å glatte sandlaget nivå.

•  Fjern styrene og verftet stake og tåke sanden med en vannslange. Kjør jord komprimator over sanden for å produsere et solid grunnlag for bassenget.

•  Kontroller jevnheten av sandlaget og legge mer sand i lavere områder. Fukt sand flere ganger over en periode på tre eller fire dager til grundig komprimere sandlaget før montering bassenget.