Hovudside

Hvordan Plant Staghorn Sumac Seeds

by Walther

Hvordan Plant Staghorn Sumac Seeds

Den staghorn Sumac produserer en stor mengde frø hvert år, og gir masse potensial for ny vekst. Men staghorn Sumac ætt har en svært vanskelig pels som må bæres bort før det kan spire. I naturen, den Sumac ætt må ofte først bli spist av fugler eller brent i en periodisk ild i tørt gress før det vil spire. Ved planting Sumac frø på egen hånd, må du først slites ned frøet frakk med kokende vann før planting om våren. Selv med litt hjelp fra din side, men har Sumac frø ofte lave spire priser. For å kompensere, plante mange frø og plan på bare noen få spirende.

Bruksanvisning


•  Ta en gryte med vann til å koke. Tilsett staghorn Sumac frø og sette timeren din. Fjern frøene fra det kokende vannet etter nøyaktig to minutter. Legg dem på kjøkkenpapir for å renne.

•  Klargjør et frø seng for staghorn Sumac i en godt beskyttet område (for eksempel i nærheten av ditt hjem eller ved siden av en garasje) i delvis skygge. Grave og snu en kvadratmeter av jord for å løsne sengen til en dybde på åtte inches. Fjern eventuelle planter, røtter, steiner eller annet rusk som du oppgang som du graver.

•  Legg en 2-tommers lag av alderen kompost til jord, og bland det jevnt i toppen åtte inches av jord. Deretter rake området glatt og vann den med en mild spray å fukte toppen 8 inches av jord.

•  Plant den staghorn Sumac frø om våren etter all trussel for frost er over. Plante hvert frø 1/2-tommers dyp. Plant nabo frø 1 cm fra hverandre. Siden staghorn Sumac har slike lave spire priser, plante hele din tilførsel av frø, eller opptil 100 frø per kvadratmeter av frø seng.

•  Vann frøet seng med jevne mellomrom med en mild spray av vann for å holde det konsekvent fuktig (men aldri suge sengen). Ifølge United States Department of Agriculture National Seed Laboratory, er Sumac frø mest sannsynlig til å spire når temperaturen nå og forblir mellom 70 og 90 grader Fahrenheit.