Hovudside

Hvordan erstatte en Trane Termostat

by Walther

Hvordan erstatte en Trane Termostat

Trane termostater styre varme, ventilasjon og air condition, eller HVAC, system i ditt hjem. Gjennom en termostat funksjon, gir de den "På" og "Av" veksling av utstyret som holder hjemmet komfortabel. De gir også energibesparelser fordi varmen eller kjøling er kun gitt ved behov gjennom funksjonaliteten til en programmerbar timer. Kostnaden for å erstatte en Trane termostat kan gjøres opp i energisparing.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen på hjemmet strømbryterpanelet, eller sikringsskap. Vend bryter for HVAC-systemet, eller fjern sikringen.

•  Fjern sikkerhetsskruen i bunnen av den eksisterende termostat ved å vri den mot klokken med skrutrekkeren. Trekk den eksisterende kontroll hodet av bakplaten. Et klips kan finnes på undersiden av styrehodet; hvis så, trykke det.

•  Trekk ledningsnettet, som er plast terminal med fargede ledninger festet. Du skal ikke behøve å gjøre noen endringer til denne ledninger med mindre du legger til utstyr, som et kjølesystem.

•  Knips ledningsnettet inn i det nye styrehodet, og slå på strømmen igjen ved å bla bryter tilbake til sin opprinnelige plass eller skifter sikringen. Trykk på "Konfigurer" knappen i tre sekunder - det er på baksiden av styrehodet. Et verktøy formet ikon vises på displayet.

•  Bla gjennom opsjons tall og velge de verdiene du trenger. Termostaten vil automatisk satt til standardalternativet. Hvis du ønsker å endre fra standard, se termostaten instruksjonsarket (se Ressurser) for den fullstendige listen over alternativer. Spør en installatør hvis du trenger hjelp til å identifisere systemet.

•  Avslutt programmeringsmodus ved å trykke på knappen konfigurasjon i to sekunder. Smekk kontroll hodet tilbake på veggen plate. Installere sikkerhetsskruen i bunnen ved å vri den med klokken med skrutrekkeren.